Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Жінка в домі навпроти дівчини у вікні

Жінка в домі навпроти дівчини у вікні

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window
6.4
18+
    Три роки тому Анна втратила рідну дочку Елізабет, але досі не змогла повернути життя у звичне русло. Її шлюб із Дугласом зазнав невдачі, вона часто страждає від галюцинацій і вживає червоне вино у величезних кількостях, запиваючи особисті невдачі і спостерігаючи у вікно свого будинку, як щасливе життя проходить повз неї. Але в житті Анни настає низка чудових змін, коли харизматичний чоловік на ім'я Ніл стає її новим сусідом. Головна героїня вважає, що їй нарешті посміхнулася удача, ось тільки незабаром на неї чекають чергові потрясіння, коли вона стає свідком жорстокого вбивства.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Жінка в домі навпроти дівчини у вікні» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +259 525

    Відгуки (37)
    1. Гість Марія
      Гість Марія Гість 28 вересня 2023 20:49
      Мені, вцілому, серіал сподобався
      Лишень остання серія розчарувала. Якийсь феєрверк з емоцій: ага, я вгадала! Ну Окєй, це цікаво. Аааа, навіть так…. Ну ок
      Але все ж, серіал вартий уваги, якщо відкинути кінцівку, з якою занадто замудрували, серіал легкий, цікавий, тримає в напрузі і його можна подивитись за день)
      Як на мене 8/10❤️
    2. Випадковий_гість
      Випадковий_гість Гість 23 червня 2023 07:59
      Залишу коментар, бо він цього вартий..

      Важко зрозуміти, хто саме, але хтось точно схибив в оцінці цього серіалу. Те, що він заявляє про себе, коментарі про нього і мої очікування - всі "мимо".
      Може то в мене проблеми, але я не бачу тут ні сатири, ні чорного гумору. Він не нудний, а специфічно помірний, при тому ідеально глибоко вписується у формат 20 хвилин. Більше б таких проєктів!
      Мені сподобалось, як обіграні її глюки. Не занадто і максимально цікаво. Без відвертої психоделіки, але достатні, щоб втримати зацікавленість навіть такого відбитого фаната серіалів про вбивства, як я.
      Класно, що вони дали такий простір для пошуку вбивці, перекручуючи історію. [s]Зазвичай в таких історіях після того, як невинуватого виправдали, вбивця "о, боже! це той самий добрий чєл, який був з нами весь цей час!!" і мені дуже сподобалось, що тут ця карта не розіграна, адже цього і так повно та класно, що є така паралель між тим маніяком з початку і цим, що вилікувався. Приємно знати, що щось в цьому світі ще можна полагодити і я дуже рада, що в цій історії навіть дуже погані люди здатні на добрі вчинки.[/s]
      Вертаючись до теми гумору, не можу не сказати, що так його й не побачила. Якщо її припадки на дощ - то воно і є, то на мою думку, цих моментів було так мало і вони були так доцільно вставлені, що це ідеально вписується в загальну картинку.
      Також мене порадували її галюни. Вони не робили все настільки тривожно-кошмарним та попахуючим психічним розладом, як в більшості картин з подібними ходами.
      Героїня дуже цікава тим, що вона просто людина, яка має пристосовуватись до обставин і вона робить це постійно. Так, можливо вона вживає і це не є (навіть "скоріш за все") здоровим, але вона не впадає у відчай і жалість до себе. Вона проживає своє "погано". Дозволяє собі це, при цьому не переступаючи цю тонку межу самознищення. Просто маленька людина з великим горем, в якій занадто багато любові, і саме тому горе не здатне розчавити її повністю.
      Круто, що мені попався цей серіал і сподіваюсь, ми дізнаємось, що сталося з тією пані.
    3. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 11 червня 2023 23:09
      Не так погано як я очікувала, прочитавши коментарі. Але й хорошого нічого, окрім того що серіал легкий, немає. Серіал дійсно зроблений з замахом на сарказм, але сарказм недолугий і доволі таки кволий та тупуватий. Творцям серіалу потрібно пару уроків у Джордана Піла взяти, якщо дійсно хочуть навчитись знімати щось якісне та саркастичне. 1 зірочка за пісню у титрах "Rain, rain go away".
    4. Гість Alenka
      Гість Alenka Гість 26 лютого 2023 16:10
      Підкупила назва, бо думала буде або продовження "жінка у вікні" або щось дуже схоже, бо я в захваті від того фільму. Головна актриса ніяка. Сюжет міг би бути цікавим, якби трохи логічніше і не стільки всього накидано, вже як на мене забагато.
    5. Гість Оля
      Гість Оля Гість 31 січня 2023 00:03
      Сатира рівня "Не дивись угору". Зрозуміють найпроникливіші))