Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Архів 81

Архів 81

Archive 81
7.3
18+
    Якось досвідчений співробітник архіву та реставратор фільмів Ден Тернер був найнятий для відновлення старих відеокасет, що зберігаються в ізольованій будівлі. Він виявляє, що відеокасети були записані режисером документальних картин та вченою Мелоді Пендрас, яка займалася дослідженням смертельно небезпечного культу та відвідувала старовинну будівлю в Нью-Йорку, незадовго до того, як вона була знищена пожежею 1994 року. У міру того, як Ден продовжує вивчати обставини смерті жінки, він несподівано переконується в тому, що у нього можуть бути особисті зв'язки з Мелоді та її розслідуванням...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Архів 81» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +182 250

    Відгуки (14)
    1. SamUdoma
      SamUdoma Частий відвідувач 7 березня 2023 00:01
      Прокоментую серіал словами головного героя наприкінці шостої серії: "Що це за хрінь?". Якщо ви хочете марно витратити 6-7 годин свого життя, цей серіал для вас.
    2. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 5 січня 2023 15:58
      Сюжет надто затягнутий і не зрозумілий до кінця. Можна дивитись першу та останні три серії. Такий собі серіал.
    3. Lesya93
      Lesya93 Новачок 22 жовтня 2022 20:28
      Крутий серіал, без всякої зайвої графіки, пошлості і дурного смислу)) мені сподобався сюжет і актори))))
    4. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 16 вересня 2022 11:57
      В цілому непоганий серіал: цікавий, атмосферний, продуманий. На один раз подивитись норм. З приводу озвучки: загалом озвучка хороша, але... кількість матів не просто ріже вухо, а скручує його в трубочку, викликає огиду і відбиває бажання дивитись далі. Ну і як намене, забагато повторень слова "бляха". Народ, в нашій мові є купа синонімів: дідько, трясьця, чорт, то й же - триндець, курча і т. д. Ну урізноманітнюйте! Але без матів))
    5. Andrew
      Andrew Гість 7 березня 2022 12:47
      трохи затягнуто, не жахи звичайно, але в цілому доволі атмосферний похмурий містичний серіал, мабуть один з найкращих зі свого жанру за останній час