Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Преса

Преса

Press
7.5
    Друковані видання у Великій Британії, як і у всьому світі, переживають не найкращі часи. Репортер Голлі Еванс працює в газеті Геральд, якій загрожує закриття через фінансові проблеми. Голлі проводить самостійне розслідування трагедії на дорозі за участю поліцейської машини. Їй доводиться звернутися за допомогою до свого давнього супротивника — головного редактора продажного видання «Пост» Дункана Аллена. «Пост» тримається на плаву завдяки виконавчому директору Джорджу Еммерсону, який використовує газету для просування своїх інтересів у політиці та бізнесі. Зіштовхуються різні погляди на роль преси, здатної стати як голосом правди, так і знаряддям великої брехні.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Преса» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +25 33

    Відгуки (3)
    1. Гість Дарина
      Гість Дарина Гість 30 січня 2022 17:55
      Припинила перегляд на 8й хвилині першої серії, почувши про "анти-комунітисчний шеймінг". Подумала, що навіть дуже хороший серіал не вартує дози про-комуністичної пропаганди" - а тут ще й якість серіалу невідома. Так що ні, не глядачка я такому продукту.
      1. Гість Віктор
        Гість Віктор Гість 23 липня 2023 08:15
        Не зважайте на ненадекватку.

        Там сказали не анти-комуністичний, а анти-феміністичниц шеймінг.
        Їй би слух пролікувати.

        Та й взагалі, важливий контекст, а не якесь конкретне слово.
    2. La-le
      La-le Частий відвідувач 27 січня 2022 17:15
      класний серіал! шкода, що без продовження