Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Коко

Коко

Coco
8.4
7+
  • Списки:
  • Гасло: «The celebration of a lifetime.»
  • Рік: 2017
  • Жанр: Мультфільм
  • Країна: США, Мексика
  • Переклад: професійний дубльований
  • Режисер: Лі Анкріч, Едріан Моліна
  • Актори: Ентоні Гонсалес, Гаель Гарсіа Берналь, Бенджамін Бретт, Аланна Юбак, Рене Віктор, Хайме Каміль, Альфонсо Арау, Герберт Сігенса
      Хлопчик із мексиканської глибинки Мігель Рівера не може жити без музики. Але йому та його улюбленій гітарі не судилося бути разом: вся його родина не виносить музикантів. Ця ненависть передається з покоління в покоління, починаючи з прапрабабусі Мігеля, засновниці роду Імельди. Її чоловік, який писав пісні, вирішив присвятити себе творчості та залишив Імельду разом із маленькою донькою Коко. З того часу родина викреслила його ім'я з генеалогічного дерева. Але Мігелю вдається з'ясувати, ким був його предок, — він прославився як великий співак Ернесто де ла Крус, який підкорив серця мільйонів фанів. У День мертвих, коли мексиканці згадують покійних родичів, Мігель переноситься в потойбічний світ, де у нього з'являється шанс познайомитися зі своїм знаменитим прапрадідом і отримати його благословення.
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися мультфільм «Коко» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

      +1325 1551

      Відгуки (8)
      1. Гість Альона
        Гість Альона Гість 30 квітня 2023 20:41
        Один із кращих мультфільмів для мене, з дуже багатьох, які бачила! Просто надзвичайний! І для дітей, і для дорослих. А український дубляж просто фантастичний!!! Дякую❤️
      2. Гість Олександр
        Гість Олександр Гість 3 лютого 2023 16:17
        Прекрасний добрий сімейний мульфільм. Він вас обов'язково зачепить та нагадає про головне у житті.
      3. QueerPuma
        QueerPuma Частий відвідувач 31 січня 2023 18:21
        Сильний сюжет. Несподіваний фінал, я була здивована і саме після розкриття найбільшої таємниці зрозуміла сенс назви мультфільму. Мультик змушує плакати, але від щастя.
        Окрема любов це пісня "ПокоЛоко"
      4. Даґні
        Даґні Гість 3 вересня 2022 11:50
        Черговий чудовий мульт від Діснея і Піксарів, підходить для перегляду всім, не просто красива картинка, а й дуже наглядний приклад важливості сімейного коріння, родини, покликання, порозуміння, прощення, і теми смерті. Ревіла як Дніпр широкий більшу частину фільму - ох вже ті Піксари, вміють до душі дістати, до чутливої частини людини.
      5. Lago Prano
        Lago Prano Новачок 18 серпня 2022 23:36
        Не мультфільм, а справжнє мистецтво.
        Картинка чудова, сюжет радує своєю нетривіальністю, цікавим розвитком подій та ідеєю, персонажі цікаві, емоційні, живі, їх розумієш та емпатуєш. Всього в міру - гумору, драматичності та музики. Тут торкаються важливих тем, але розкривають їх доступно, легко, а іноді дуже щемно.

        Окрема вдячність та моє захоплення нашим акторам українського дубляжу, завдяки яким я щиро насолоджувалася виконанням пісень в мультфільмі, прослуховуючи їх по кілька разів, Голоси дуже влучно підібрані, талановите виконання, подекуди звучить навіть краще, ніж в оригіналі:)

        Ну і звичайно...так, я також плакала в кінці, та й не тільки в кінці, бо зворушливі моменти до самих глибин серця діставали.