Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мій коханий ворог

Мій коханий ворог

The Hating Game
6.2
18+
    Люсі Гаттон та Джошуа Темплмен працюють асистентами керівників нью-йоркського видавництва. Вони ділять офіс, сидять один навпроти одного на загальних нарадах, але терпіти одне одного не можуть. Люсі та Джошуа — максимально різні люди, і ця різниця їх дуже дратує. Вона дотепна, приваблива, носить яскравий одяг і робить все, щоб догодити оточуючим. Він суворий, серйозний, здається нудним і зовсім не посміхається. Герої постійно змагаються у робочих питаннях, і одного разу на кону виявляється висока посада, про яку обоє мріють. Коли їхнє суперництво несподівано переривається поцілунком у ліфті, Люсі починає розуміти, що від ненависті до кохання — лише один невірний крок.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Мій коханий ворог» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +972 1210

    Відгуки (34)
    1. Гість Маргарита
      Гість Маргарита Гість 25 липня 2024 23:37
      Подивилась після прочитання книги, точніше не додивилась))) щось з фільмом все погано:
      1) Головна героїня якась брехушка-ліцемірка до колег, а не мила і чуйна, як в книзі.
      2) Чоловічі персонажі не симпатичні. Дені взагалі фрікуватий якийсь.
      3) [s]Сцена в ліфті - розчарування. Чого вона його поцілувала перша, коли по книзі він її налякав спочатку.[/s]
      4) Діалоги змінені, через це втрачається сенс деяких важливих сцен. [s]Наприклад, діалог з Дені в барі зовсім інший, тому подальші фраза до Джоша виникають як би з нічого.[/s]

      Тіки 26-та хвилина, а вже таке розчарування. Книга краще )))
    2. Tan4ik
      Tan4ik Гість 19 червня 2024 01:01
      З початку прочитала книгу, потім подивилася фільм. Чи то в книзі так файно було написано чи то моя фантазія таке кіно в голові прокрутила. До 50 хвилини все було супер, а потім якось вже без ентузіазму дивилась. В фільмі не проілюстрували (як на мою думку) дуже багато дрібничок з книги, сцени перекрученні та змішані. Ну я розумію, що всю книгу в фільм не всунеш, але можна було щось придумати. Трохи розчарована фільмом. А ще колір його спальні в книзі був блакитний, як і колір її очей. А ті сцени з диваном та їх бесіди по вечорам на ньому. Я засмучена після перегляду фільму, 6/10. Хоча якби не читала б книгу то думаю тверду 9 поставила.
    3. Гість Iva
      Гість Iva Гість 25 березня 2024 22:20
      Судячи по численних позитивних відгуках фільм на любителя, але особисто для мене це повний відстій. Перші 15 хв круті. Гарно представлені персонажі зрозуміла логіка дій, енергія бажання двох головних героїв - неймовірна! Але з певного моменту сюжет починає просто крашитись. [s]Дві склянки які "розбила" героїня поки їй було погано (де вони?), що такого зробив ГГ окрім як запихнув своєму кексику градусник в рот (де та турбота за яку його хвалить брат?). І це тільки один епізод, а подібних провтиків впродовж фільму валом. В мене підгорало ще до середини фільму.[/s]
      Емоції головних героїв круті, але це лише одна із складових хорошого фільму. Мені не вистачило уваги до деталей та логічної послідовність дій.
      Хочу зазначити також, що кайфонула від дубляжу. Безмежна вам дяка!
    4. Гість Діана
      Гість Діана Гість 19 березня 2024 01:24
      Як для людини, яка спочатку почитала книгу "Мій коханий ворог" у фільми всі події пришвидченні, вся хімія яка була у книзі зникла. Розчарована, розраховувала на більше.
    5. Міра
      Міра Гість 30 вересня 2023 14:25
      Приємний романтичний фільм. Різдвяний. Сказати, що аж аж - ні. Але герої красиві, емоції класні. Приємного перегляду.