Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мітчелли супроти Машин

Мітчелли супроти Машин

The Mitchells vs the Machines
7.6
7+
  • Списки:
  • Гасло: «Порятунок світу може бути подорожжю.»
  • Рік: 2021
  • Жанр: Мультфільм
  • Країна: США, Канада, Гонконг
  • Переклад: професійний дубльований
  • Режисер: Майкл Ріанда, Джефф Роу
  • Актори: Еббі Джейкобсон, Денні МакБрайд, Майя Рудольф, Майкл Ріанда, Ерік Андре, Олівія Колман, Фред Армісен, Бек Беннетт, Кріссі Тіган
      Кеті чекає не дочекається того чудового дня, коли поїде вчитися до коледжу. З раннього дитинства вона мріяла знімати кіно, але батьки не сприймають її захоплення всерйоз. Особливо тато. Зате перед розставанням із донькою він готує «чудовий» сюрприз — велику дорожню подорож усією родиною. Разом зі своїм відгодованим мопсом Мітчелли сідають у стареньку машину і вирушають назустріч новим пригодам. Ні мама, ні молодший брат не в змозі помирити Кеті з батьком. А тут ще й всесвітнє повстання техніки починається. Улюблені гаджети та новітні винаходи, від смартфонів до суперроботів, повстають проти своїх господарів. Не припиняючи сімейних розбірок, Мітчелли намагаються врятувати себе та весь світ від техноапокаліпсису.
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися мультфільм «Мітчелли супроти Машин» / «Підключені» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

      +713 863

      Відгуки (3)
      1. odium
        odium Новачок 24 вересня 2022 21:21
        Насправді цікавий та захопливий мультфільм. Здається, вже не в тому віці, щоб плакати від здорових стосунків з батьком, проте що є, то є. Відносини між Кейті й Аароном просто шедевральні! Багато смішних моментів, стільки ж, скільки й таких, які змушують задуматися. Спочатку думала, що нічого хорошого не буде, по-справжньому нудьгувала, але відклала на наступний день і вуаля! Не розчарована.
      2. Гість Іванна
        Гість Іванна Гість 26 серпня 2022 22:43
        Класний мультфільм! Хороший для перегляду в колі сім'ї! Мені 30 і я також дивилась із цікавістю!
      3. Гість Діма
        Гість Діма Гість 17 квітня 2022 11:19
        Народ, мультифільм вогонь. Не стандартна але така крута анімація. Сюжет простенький, не навʼязливий але виглядає не скучно. Дивиться но одному диханні. Діма, 33 рочки =)