Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ераґон

Ераґон

Eragon
5.1
7+
    Ераґон — звичайний сімнадцятирічний юнак, який живе у чарівній країні Алагезії. Її населяють гноми, ельфи та безліч інших незвичайних істот, а державою править жорстокий король Гальбаторікс. Колись він був драконовим вершником і служив силам Світла, але влада перетворила його на нещадного тирана. Якось Ераґон знаходить незвичайний камінь, який виявляється драконячим яйцем. Невдовзі з'ясовується, що юнак — останній представник роду тих самих вершників. Тепер Ераґону доведеться вступити в протистояння зі злим тираном, задля загальної свободи...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ераґон» 2006 українською мовою онлайн безкоштовно

    +54 78

    Відгуки (3)
    1. Євген Є.
      Євген Є. Гість 11 червня 2023 18:11
      Якби я не погуглив трішки про першоджерело, то ніколи б не подумав, що Ерагон був з раси ельфів, аргали мали роги, а принцеса Лея... Тобто та принцеса була брюнеткою.
    2. Nastia
      Nastia Гість 1 липня 2022 11:49
      Дуже розчарував цей фільм, спотворює 1 книгу циклу. Зате книги просто неймовірні :) Чекаю коли перезнімуть фільм із більшим бюджетом.
      1. M.
        M. Гість 7 липня 2024 13:25
        Повністю згодна. Книги набагато цікавіші. У фільмі не повний сюжет, немає певних частин.