Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шершні

Шершні

Yellowjackets
7.8
18+
    «Шершні» — непереможна жіноча шкільна команда з футболу з передмістя Нью-Джерсі, яка в середині 1990-х років у рамках національного турніру вирушає до Сіетлу. Літак зі спортсменками розбивається десь у лісах Канади, в результаті чого небагатьом старшокласницям, що вціліли, доводиться протягом 19 місяців виживати посеред дикої місцевості й самостійно добувати собі їжу, перш ніж їх врятують. 25 років по тому починає спливати правда, що для виживання дівчата були змушені робити жахливі речі, у тому числі вдатися до канібалізму...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Шершні» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +197 243

    Відгуки (16)
    1. magent
      magent Новачок 7 травня 2023 18:05
      починається досить динамічно, зацікавлює і тримає у напрузі...але згодом напруга скочується в мило: переливання із пустого в порожнє, адже уже всі скелети із шаф давно витягнуто. сподіваюсь, що фінал не підкачає (якщо він буде у 2 сезоні).
    2. Gru
      Gru Гість 18 квітня 2023 11:31
      Інтригуючий серіал. Цікаво як дивитися флешбеки так і сьогоднішнє життя персонажок.
    3. Jenn
      Jenn Частий відвідувач 3 серпня 2022 00:59
      серіал не поганий та цікавий, але має деякі кліше моменти та запитання...Та думаю, що їх розкриють у наступному сезоні, тому буду чекати! Гарний саундтрек, та чудова акторська гра, атмосферний, тому, рекомендую!
    4. Nik Koz
      Nik Koz Постоялець 19 червня 2022 02:29
      Загалом оцінка для серіалу позитивна, так тут є деякі недоліки та натяки на недоліки, проте враження дійсно подобаються від переглянутого.
    5. Гість Богдан
      Гість Богдан Гість 16 травня 2022 11:24
      Хоч і всі 10 серій подивився в очікуванні чогось цікавого, але шкодую потраченого часу. 5/10