Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Місто монстрів

Місто монстрів

Tales of Halloween
5.5
18+
    Вампіри, прибульці та демони виходять з пекла у ніч Хелловіна, щоб розважитись у своє свято з жителями американського передмістя. Перед нами 10 короткометражних історій, кожна з яких здатна довести до мурашок. Тут і старовинні легенди, і духи, що матеріалізувалися, і одержимий маніяк, і справжня відьма, і милі діти з найзлішими намірами, і розлючені металісти, які готують жорстоку розправу чоловікові, який пошкодив їхню дорогоцінну аудіотехніку. На глядачів чекають ріки крові, масова різанина і безліч інших моторошних подій, які можуть статися тільки в Хелловін.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Місто монстрів» 2015 українською мовою онлайн безкоштовно

    +11 35

    Відгуки (1)
    1. sharleen
      sharleen Постоялець 12 травня 2023 23:12
      Не додивилася трохи. Історіїї беззмістовні. В деяких тупа різанина, в деяких був потенціал, а вирубили на самому цікавому (наприклад історія з привидом). Ну таке... Якщо зовсім нічого дивитися, то піде. А ще там акторка в тій історії з привидом, яка завжди грає в лажових або майже лажових фільмах жахів.