Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мародери

Мародери

Braqueurs
7.2
18+
    Мехді — професійний грабіжник, який використовує високотехнологічні гаджети та нестандартне мислення, щоб «грати по-великому». У той же час його молода племінниця Шейнез перебуває в банді дрібних злодюжок, куди входять недосвідчені Ліана та Момо. Одного разу вони вторгаються в готельний номер і крадуть сумку з кокаїном, що належить небезпечному наркобарону Саберу. Злочинець організовує викрадення Шейнез, бажаючи повернути свій товар, проте у протистояння несподівано втручається Мехді, маючи намір виручити дівчину з біди.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Мародери» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +20 42

    Відгуки (4)
    1. Анш
      Анш Гість 8 січня 2022 22:21
      Нарешті повна гармонія, найбільш наближений до життя сюжет, реальний фінал, саме таке кіно хочу бачити завжди. [s]Бо вже нудить від шаблонних гепі-ендів, невстрільних героїв з 1500 набоями в одній обоймі та іншими затертими канонами сценарних недомистецтв. Саме непередбачувана розв'язка, смерть та невдача мають бути основою кримінал-бойовика.[/s] Бо таке життя. А казочки хай будуть в іншому розділі
    2. іно
      іно Гість 20 листопада 2021 04:07
      при непоганому початку та розвитку подій, абсолютно зім'ята розв'язка. не хочу спойлерити, але порушені всі канони сценарного мистецтва. реально відраза та розчарування. таке враження наче на 5й серії режисер наївся грибів і попросив другана, що російські серіали знімає, закінчити замість нього
    3. __Maktraher__
      __Maktraher__ Новачок 20 листопада 2021 03:30
      Серіал на 1 раз, типовий бойовичок, з таким собі сюжетом, але актори достатьньо хороші)
    4. Гість Вадим
      Гість Вадим Гість 7 листопада 2021 17:53
      Прочитавши акторський склад, спочатку вирішив, що серіал знімали турки, а потім звернув увагу, що це ФРАНЦІЯ !?
      ну добре, у футбол французи грати розівчились, за них там бігають алжирці та негри, але невже і в кіно вже нікому грати ? Чи порядок денний та колір шкіри не дозволяє знімати фільми з білими французами ?