Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Примарна нитка

Примарна нитка

Phantom Thread
7.4
18+
    Рейнольдс Джеремайя Вудкок — така ж непроста людина, як і його ім'я. Він примхливий, до неможливості скрупульозний до деталей і геніальний — вбрання у нього замовляють члени королівської родини. Якось на відпочинку в відокремленому готелі він зустрічає офіціантку Альму. Вона надихає його і стає новою супутницею кутюр'є. До Альми в його будинку побували десятки дівчат, з кожною з яких рано чи пізно відбувалося одне й те саме — сестра Вудкока чемно вказувала їм на двері. Але Альма відмовляється вірити в те, що вона лише чергова, і бореться за своє право сидіти за столом з генієм.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Примарна нитка» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +34 54

    Відгуки (2)
    1. Гість Еліза
      Гість Еліза Гість 9 грудня 2023 11:49
      Трохи нудний як нам мене. Дивний фільм і дивні стосунки в пари. Дівчина дивує своєю впевненістю і вмінням достягати цілей будь-яким шляхом....
    2. Sophia
      Sophia Постоялець 9 березня 2023 00:43
      Справжні митці доволі складні люди, подекуди дивакуваті. Чи вони здатні на справжнє кохання? А чим є справжнє кохання? Головне, щоб обоє усвідомлювали, що для них важливо.
      Фільм залишає багато простору для роздумів. Я робила два підходи, але таки подивилася і отримала естетичне задоволення.
      Для багатьох буде цікаво побачити процес створення одягу от кутюр,
      Особливо сподобалася робота звукорежисера.