Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Майстер меча

Майстер меча

Geom-gaek
6.8
13+
    1623 рік, Корейська держава Чосон. Монарх Кванхе-гун втрачає престол. Відразу ж після цього починаються міжусобні війни і боротьба за місце правителя, а країна занурюється в хаос. Смутні часи затягуються на кілька років. Різні мерзотники користуються не найпростішим становищем в Чосоні. Работорговець Гурутай з числа солдатів імперії Цін забирає простих селян для подальшого продажу. У його руки потрапляє і дочка Те-Юля, великого мечника, який відійшов від воєн через проблеми зі здоров'ям. Але він змушений знову взятися за меч і довести работорговцеві, що навіть з не найкращим зором він приголомшливо володіє холодною зброєю, а негідникам не варто чіпати його дитину.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Майстер меча» / «Мечник» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +61 61

    Відгуки (2)
    1. Гість Віталій
      Гість Віталій Гість 28 липня 2024 22:29
      цікавий фільм, зайвий раз нагадує про споконвічні проблеми людства, одні бажають контролювати інших. мені вже давно не подобаються китайці, через їхню політику і хитрозадість, навіть їхні фільми роки три не дивлюсь, а після цього фільму тільки підкріпив своє відношення до китаю.
    2. Гість YARKO84
      Гість YARKO84 Гість 16 листопада 2021 00:27
      Непоганий такий фільм. Сюжет не новий, так це тут і не важливо.