Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кімната 104
субтитри

Кімната 104

Room 104
6.1
18+
    Мотель неподалік від аеропорту може здатися найпохмурішим місцем, яке можна собі уявити, але саме тут розгортаються найдивніші і найнесподіваніші події. Його гостями на короткий час стають дуже різні люди, у кожного з яких — свої труднощі і переживання. Серіал-антологія від братів Дюпласс, творців комедійної драми «Разом» і анімаційного серіалу для дорослих «Звірі», складається з безлічі окремих епізодів різних жанрів. Кожна нова серія фокусується на новому персонажі і являє собою своєрідний міні-фільм, що розкриває окрему історію чергового постояльця.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Кімната 104» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +7 23

    Відгуки (2)
    1. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 3 листопада 2022 21:38
      Дуже і дуже крутий перший сезон! Якщо не брати до уваги першу серію, то ідея, сценарій, діалоги, операторська робота, гра акторів і режисура - це кайф! Кожна історія як притча, насолода від перегляду кожної хвилини. Другий сезон вже не те. Таке врвження, що змінилися сценаристи, оператори і режиснри, але все-одно, досить гідно. Однозначно рекомендую.
    2. Mianoce
      Mianoce Новачок 20 березня 2022 13:09
      Хороший серіал. Заспокоює на час війни. Іноді треба відволікти увагу...