Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сніговик

Сніговик

The Snowman
5.2
18+
    2004 рік. Найвідоміший детектив Норвегії — інспектор поліції Осло Гаррі Голе, разом з новою колегою Кетрін Бретт, починає розслідування зникнення жінки. Напарники швидко з'ясовують, що останнім часом в Осло занадто часто зникають жінки. Голе приходить до висновку, що в місті орудує перший в історії Норвегії серійний вбивця. У кожного його злочину дві характерні риси: жертвою виявляється обов'язково заміжня жінка, а на місці злочину завжди залишається сніговик. Голе належить непросте завдання — спіймати серійного маніяка...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Сніговик» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +57 93

    Відгуки (3)
    1. Гість Аннет
      Гість Аннет Гість 2 березня 2024 09:55
      Книгу не читала. Можливо тому фільм сподобався. Тримав у збудженості та напрузі весь час. І Вел Кілмер теж відпрацьовав на відмінно. Рекомендую фільм до перегляду.
    2. Гість Ганна
      Гість Ганна Гість 16 серпня 2023 20:51
      В порівнянні з книгою - суцільний провал, навіть відомі актори не витягують. Можливо, якщо не читати спочатку книгу, то серіал буде на тверду 6. А так - 2, і більше нічого!
    3. Vse
      Vse Постоялець 20 травня 2022 21:42
      Не дивлячись на кількість зірок на квадратний см плівки - кількість кліше на квадратий см просто зашкалює... Сумно. 5 з 10.