Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


НЕідеальний чоловік

НЕідеальний чоловік

Ich bin dein Mensch
7
18+
    Альма — відома вчена, яка працює в Берлінському музеї і готується до публікації доповіді, над якою вона і її команда працювали кілька років. Щоб опублікувати результати свого дослідження, Альмі потрібні гроші, і вона погоджується взяти участь в новому експерименті за гонорар. Її завдання — спілкуватися з людиноподібним роботом Томом, який максимально підходить їй за характером і уподобаннями завдяки алгоритмам штучного інтелекту. Мета Тома — зробити Альму щасливою відповідно до її потреб. Але чи вдасться ідеальному роботу виконати свою місію і пройти тест на людяність?
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «НЕідеальний чоловік» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +168 234

    Відгуки (16)
    1. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 5 квітня 2024 22:13
      Сподобався, фільм спокійний, хоч і фантастика, але життєвий, для дорослих глядачів.
    2. R72KY
      R72KY Постоялець 15 листопада 2022 04:26
      Гарний продукт німецького кінематографа,- з рекламою (давнє германське виробниче амплуа) гарного, якісного ерзатцу. На жаль, в житті, це надалі набуває все більше сенсу та актуальності.
      Корисний фільм.
      Дякую.
    3. Гість Олег
      Гість Олег Гість 2 липня 2022 03:08
      Лайк! Однозначно! Нетиповий сюжет, спонукає думати, зважувати, аналізувати. Дивитись легко, лінія чітка, але непередбачувана. Час витратив не даремно!
    4. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 6 лютого 2022 18:36
      Мені дуже сподобалося, фільм викликає багато роздумів про життя. Тримає увагу протягом усього фільму. Гарні зйомки. Чудовий спосіб відволіктися від типових американських фільмів і спробувати щось нове
    5. kitva
      kitva Частий відвідувач 3 лютого 2022 09:02
      Поставив лайк, але вдруге не переглядатиму. Полова.