Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Море дерев

Море дерев

The Sea of Trees
6.1
    Артур Бреннан, професор фізики, приїжджає зі Штатів до Японії, щоб своїми очима побачити «Море дерев», або «Ліс самогубців». Так називають густу тиху гущавину Аокігахара, що розкинулася біля підніжжя Фудзі. З давніх-давен самураї приїжджали сюди для здійснення самогубства. Важкий шлюб, трагічна втрата і нестерпне почуття провини змушують Артура задуматися про суїцид. Однак на його шляху зустрічається японський бізнесмен Такумі, який також хотів накласти на себе руки, але передумав, згадавши про близьких. Тепер герої разом намагаються знайти дорогу назад...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Море дерев» 2015 українською мовою онлайн безкоштовно

    +54 78

    Відгуки (3)
    1. luiza_psy
      luiza_psy Новачок 7 січня 2024 20:11
      Дуже цікавий фільм-метафора про роботу нашої підсвідомості в проживанні горя. Брали цей фільм на розбір в психологічний кіноклуб. Вартий уваги. Багато тем підіймає.
    2. Гість Маріанна
      Гість Маріанна Гість 8 квітня 2023 17:36
      Фільм, однозначно, вартий вашої уваги! Іноді важко навчитись цінувати те, що маєш. І ще важче, показувати свої справжні почуття, висловлювати свою любов і не боятись. Адже життя таке коротке.
    3. Olga.1988
      Olga.1988 Постоялець 19 серпня 2022 16:09
      Зовсім не те, чого очікувала. За описом набагато краще.