Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


К-19

К-19

K-19: The Widowmaker
6.7
13+
    Взаємовідносини Радянського Союзу і Америки вкрай напружені. Радянські інженери конструюють підводний човен, який крім ядерного реактора оснащений і атомним реактором. Командування кораблем довірено досвідченому капітану Олексію Вострікову. Згідно з планом, підводний човен К-19 повинна спливти на Північному полюсі і зробити випробувальний пуск балістичної ракети. Але відбувається непередбачене: серйозна несправність в системі охолодження атомного реактора на ділянці, на якій неможливо провести ремонтні роботи. Температура неконтрольовано зростає, а екіпаж судна стикається зі справжнім кошмаром...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «К-19» 2002 українською мовою онлайн безкоштовно

    +10 22

    Відгуки (1)
    1. Гість Black Cat
      Гість Black Cat Гість 1 серпня 2024 11:43
      Добре знятий фільм без рашнявого пафосу і "слава сцарю". Щирі людські якості в екстремальних умовах. Здається, що навіть облагородили надміру, підтягуючи моральний рівень до народів своїх країн. Бо в совковій армії ніколи не було місця людяності.
      Музичний супровід пробиває на сльозу.