Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Час

Час

Old
5.8
13+
    Ґай і Пріска, разом зі своїми дітьми Трентом і Меддокс, відправляються на відпочинок, де керуючий курортом пропонує сім'ї провести день на мальовничому закритому пляжі, куди не потрапляє більшість туристів. Крім героїв в цій оазі спокою опиняється хірург Чарльз з матір'ю Агнес, дружиною Крістал і маленькою дочкою Карою, репер М.С. Седан, а також пара Джерін і Патріша. Діти швидко знайомляться і починають грати на пляжі, але незабаром стикаються з похмурою знахідкою — тілом молодої жінки. Коли перелякані герої намагаються повернутися назад до готелю, вони розуміють, що вибратися з пляжу не виходить... Жах відпочиваючих лише посилюється, коли вони помічають, що час на пляжі тече занадто швидко, а їх маленькі діти моментально дорослішають.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Час» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +179 289

    Відгуки (19)
    1. Sunset
      Sunset Новачок 18 листопада 2023 19:26
      Цікавий фільм, змушує задуматись про багато речей в житті та швидкоплинність часу, який не повернути. Не стандартний сюжет вже великий плюс, красива картинка, хоча є трішки моментів в яких чекала більше якихось дій, пристрасті... Загалом сподобався.
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 11 травня 2022 04:37
      Фільм дуже сподобався, тут про плин часу, про його цінність. Деякі сцени як на мене його псують, своєю непродуманістю та низькою якістю зйомки, та в цілому сюжет дуже захоплює, заставляє задуматись, переосмислити, ну а саундтрек до фільму це ще одне нагадування про час який тікає як вода крізь пальці. 10 з 10. Особисто я готова ще не раз його переглянути
    3. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 25 січня 2022 01:33
      Хто поверне дітям дитинство, а мені 1.5 години витраченого часу ?
    4. НАТУСЯ
      НАТУСЯ Гість 31 жовтня 2021 21:12
      кінець ну дуже тупий! але варто подивитися заради переломів - це єдиний момент , що в таких аномаліях часу було вражаюче спостерігати..
    5. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 20 жовтня 2021 09:09
      Цікавий фільм на вечір! Справді викликає суперечливі враження, але дуже затягує і неможливо відірватися до кінця. Цікава задумка!