Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Легенда про Зеленого лицаря

Легенда про Зеленого лицаря

The Green Knight
6.6
18+
    Дія історії починається в різдвяний ранок. Молодий сер Гавейн прокидається після нічного кошмару і відправляється до палацу короля Артура, свого дядька, на святковий бенкет. Несподівано для всіх гостей свято переривається, і в залі з'являється грізний Зелений лицар. Чужинець кидає виклик королю і вимагає поєдинку з одним із присутніх. Гавейн приймає виклик, і король дає йому свій легендарний меч. На подив присутніх, невідомий віддає юнакові свою сокиру і дозволяє перемогти себе, але не вмирає, а призначає Гавейну новий поєдинок. Тепер, рівно через рік і один день, молодому лицареві доведеться знову зустрітися з загадковим воїном, щоб довести свою хоробрість і силу.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Легенда про Зеленого лицаря» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +62 184

    Відгуки (21)
    1. Гість Анна
      Гість Анна Гість 8 червня 2024 10:36
      Передивляюся вже вдруге. Це дійсно витвір мистецтва. Не для загальних мас, а для любителів прихованих смислів та глибокої філософії. Ще мені дуже подобається гра Дева Патела. Мабуть один з найкращих акторів наших часів.
    2. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 8 червня 2023 23:26
      Фільм справляє враження. Схоже на казку - таємничий, повчальний, у власному стилі. Дійсно, є над чим замислитись.
    3. ratatat
      ratatat Гість 20 січня 2023 00:55
      рекомендую! не поділяю думок тих, хто критикує фільм за скривлення культурної пам'ятки. я не великий знавець в цьому (зовсім ні), але якщо хочеться достовірності - читайте твір та ходіть на вистави, обов'язково в британські театри, де всі актори білі. не певний в автентичності подання фільму, але вцілому це хороша робота, яка заслуговує більше балів на IMDB. як мінімум, це дуже оригінальний стиль.
    4. Гість Людмила
      Гість Людмила Гість 15 вересня 2022 15:00
      Отримала естетичне задоволення від фільму: містична казка для дорослих, знята неймовірно круто! Дуже сподбалось, як передані почуття, бачення варіантів майбутнього героєм. Це не екшен, не історія про супер-героїв, не баллада про "лицарів короля Артура". Це витвір мистецтва. Незвичний стиль, гарно, не передбачувано. Дуже круто!
    5. riti-tic
      riti-tic Частий відвідувач 26 липня 2022 11:25
      Досить автотичне. Мені сподобалося як показано життя в ті часи. Та є прошо замислитися. Це більше схоже на незалежний фільм. Для цінувачів творчості.