Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Як я зустрів вашу маму

Як я зустрів вашу маму

How I Met Your Mother
8.3
16+
    У житті мрійливого романтика Теда все змінюється, коли його найкращі друзі Маршалл і Лілі вирішують одружитися. Герой вперше замислюється про те, що йому теж пора знайти кохання всього свого життя. З цим абсолютно не згоден друг Теда — холостяк Барні, любитель випивки і сексу без зобов'язань. Незабаром до компанії приєднується красуня Робін, яка з першого погляду підкорює героя. Ці різношерсті герої незабаром стануть найкращими друзями, які разом проживають свої найкращі роки в Нью-Йорку.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Як я зустрів вашу маму» / «Як я познайомився з вашою мамою» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1161 1765

    Відгуки (28)
    1. кінокороль
      кінокороль Новачок 5 вересня 2022 08:33
      А де серія 21 в шостому сезоні? Після 20ї одразу 22га
      1. jerry
        jerry UASerials 9 вересня 2022 04:48
        Ця серія відсутня. Як тільки з’явиться озвучення до цієї серії — ми одразу її додамо.
    2. vlaphik
      vlaphik Новачок 16 вересня 2024 02:42
      Серіал чудовий і атмосферний, що правда трошки відвертий
      Проте після 5 сезону сюжетні повороти стають огидними, такими від яких зʼявляється бажання вимкнути серіал.
      Не можна не згадати про затягнутість серіалу навіщо знімати 9 сезонів коли можна помістити весь сюжет в 4-5 сезонів, не зрозуміло.
    3. freeman_lex
      freeman_lex Постоялець 24 березня 2024 00:21
      Спочатку мені серіал подобався, там чим далі, тим більше дратував. Надто затягнутий( Багато серій не мають ніякого відношення до центральної лінії. Проте окремо позитивно хочу відмітити останній сезон - він більш драматичний і цікавий. Я б сказав, що достатньо подивитися перший сезон і останній. Всі інші - за бажанням додаткових деталей)
    4. Кінофанат
      Кінофанат Гість 9 грудня 2023 17:44
      Коли нічого дивитись - а дивитись зараз і справді нічого бо нічого нормального вже не роблять... і не зроблять, - то варто переглядати старі серіали. Варто дивитись і цей серіал, бо він леген... (чекай-чекай) дарний.)
    5. Ted Shmosby
      Ted Shmosby Новачок 13 листопада 2023 01:44
      Це найкращий ситком евер! Вже три роки вмикаю його перед сном і він діє як заспокійливе. Відчуття, що засинаєш з найкращими друзями. Гумор, персонажі, драма, все топ!