Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Інше життя

Інше життя

Another Life
5.3
18+
    Ніко Брекінрідж — американський астронавт. Дев'ять років тому вона прийняла участь в місії на Сатурні, в результаті якої загинула половина її екіпажу. Ніко залишилася на хорошому рахунку у своїх керівників, але сама все ще страждає від почуття провини. Шанс спокутувати цю провину їй надається в той день, коли на Землі з'являється непізнаний літаючий об'єкт. Дуже швидко стає зрозуміло, що ця споруда виконує функцію вишки зв'язку, яка передає сигнал на далеку зірку. Оскільки ніхто з представників космічної індустрії не зміг розшифрувати цей сигнал, уряд вирішує відправити на зірку екіпаж з молодих астронавтів під проводом Брекінрідж.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Інше життя» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +131 229

    Відгуки (30)
    1. YskDpUa
      YskDpUa Новачок 31 липня 2024 04:39
      Тут найцікавішою є ситуація з інфлюенсеркою, яка, за її ж словами, "може казати все що хоче та де хоче" — це реальна проблема сучасного людства. Розумієте, виклик полягає саме в тому, що "свобода слова"≠"свободі брехні", і це начебто всі розуміють, але дієвого запобіжника цьому зловживанню наразі не існує. Адже через інформаційну революцію, розповсюджувати інформацію може хто завгодно (буквально — будь-хто, зокрема й: соціопат, покидьок, шархай, йолоп, брехун, маніпулятор тощо), і в дійсності знищено "захист від дурня та/або покидька", знищено інститут репутації, проте з'ясувалося що більшість людей геть не цікавить достовірність інформації, для багатьох людей фах та компетенція "експертів" не мають жодного значення, їм важливіше щоб ця інформація була приємною, тобто підживлювала їхні власні ілюзії щодо реальності. Таким чином сьогодні набувають популярності брехуни, маніпулятори, шахраї, покидьки, які конвертують свою впізнаваність в політичну вагу й зрештою, з використанням відвертого популізму, отримують реальну владу, обіймають державні посади, не маючи для цього жодного хисту, досвіду, фаху та компетенції — це трапляється по всьому світові, й Україна тут звісно не є виключенням. Ціна цього занадто висока, як на мене. І це я не кажу вже про зловмисні ворожі інформаційні маніпуляції. Це найглибша думка цього серіалу, все решта (нелогічність поведінки, незрілість, інфантильність, непрофесійність персонажів) походить від неї.
    2. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 19 січня 2024 21:09
      Тож людство додумалось відправити на своє спасіння команду, що не пройшла психічну перевірку. Дуже втомлює істерична поведінка підлітків. Справжня "команда професіоналів".
    3. Гість Степан
      Гість Степан Гість 5 жовтня 2022 02:49
      Переглянув перший сезон. Ура... уже є другий. Завжди любив дивитись фантастику, а тема космосу та космічний корабель з командою моя улюблена. Смерть на кожному кутку, це ж космос а чого там чекати випивки і заправок із піцою, але герої тримаються як профі, їм усе пофіг... Головне це місія дізнатися про прибульців що прилетіли на землю та їхні наміри: убити усіх чи налагодити контакт. Фільм затягує та вартий уваги щось частково подібне до серіалу Доля Зоряна брама який так і не продовжили.
    4. Айрін Тана
      Айрін Тана Частий відвідувач 5 січня 2022 18:12
      найкраще, що можна зробити з цим серіалом, це його не дивитись, я серйозно. Перший сезон дивилась через відчуття інтриги, далі стало все гірше, бо критична кількість ляпів, поганих диалогів, відсутність логіки і відстійна акторська гра вже нічим себе не виправдовували, а ще ці сльозливі треки в момент коли хтось гине!, ну як собаці 5 нога. дотерпіла до п"ятої серії, де одна з героїнь вчинила таку тупість, що аж кричати бабаком хотілось. Сижу і думаю, от як комусь віділяють чималі гроші, щоб знімати таке тупе лайно. Так, підгорає відчутно))) сподіваюсь, цей відгук збереже комусь час і нерви, краще щось якісне подивіться
    5. Гість Володимир
      Гість Володимир Гість 29 грудня 2021 00:05
      Серіал можна розділити на дві складові, 1, як наукову фантастику, 2, соціальні відносини. 1: наукова фантастика "нічого особливого" середньо статистично.. хтось кудась летить, якісь пригоди, але !!! все це відбувається з підлітками які безпоняття чого і нащо вони там, самий серйозний ШІ (штучний інтелект) далі капітан-(ша, може ка), решта "безпоняття", особливо медик, тупголовий неосвідчений(на), таке враження шо на космічному кораблі розбудили садочок, ясла, 3 група повна не компетентність. Тепер про два, ! 2 ! соціальні відносини, а там все просто... серіал попагує: насилля, розпусту, свінгерство, гомосексуалізм, трансгендерність, і мало того це все збите "міксером" і приправлене "складовою № 1" науковою фантастикою. Переглянув сей "шейк"до 21:37хв 8 серії 1 сезону.. після свінгерного гомосексуалізму написав сей пост., жаль але далі дивитись не можу.... наукова фантастика 6/10, решта -(мінус, або безконечність)10/10. дякую ЮА серіалс.про.