Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дев'ятеро цілковитих незнайомців

Дев'ятеро цілковитих незнайомців

Nine Perfect Strangers
7
18+
    Ласкаво просимо на елітний ретрит загадкової Маші. Маша, як і її клієнти, колись була «великою шишкою», але, переживши близькосмертний досвід, прийшла до просвітління і готова ділитися сакральним знанням з такими ж заблудлими душами. Її гості — дев'ять цілковитих незнайомців — відчайдушно потребують зцілення. Кожен з гостей відчуває свою біль при повній відсутності інструментів для її проживання. Але крім цього болю, брудних секретів і персональних фобій, у кожного з них є своя межа того, що вони можуть прийняти від Маші...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дев'ятеро цілковитих незнайомців» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +247 397

    Відгуки (37)
    1. Гість Христина
      Гість Христина Гість 5 вересня 2024 19:37
      Порівняно з книжкою фільм такий плоский, персонажі взагалі не цікаві. Серіал взагалі не передає всіх ідей книжки. Подивитись звісно можна, але однозначно краще читати.
    2. Гість Олена
      Гість Олена Гість 11 лютого 2024 00:37
      ооо 10 з 10! я в захваті, причому книгу я прочитала років зо два назад, і враження були такі собі. це той самий випадок коли серіал мені сподобався більше ніж книга. подивилася весь за один вечір!
    3. Geograf
      Geograf Постоялець 6 жовтня 2023 12:30
      Серіал на 6, в цілому можна подивитись один раз, але ще раз напевно не захотіла б! Почала дивитись через Ніколь Кідман, але тут її акторська гра не зіграла, роль абсолютно не її, як на мене!Перші 4 серії була інтрига, потім щось незрозуміле, кінцівка взагалі не вразила!
    4. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 5 березня 2023 20:27
      Майже не відповідає змісту книги. Тому, в принципі, після прочитання книги дивитись серіал цікаво, бо все одно не знаєш, що ж буде далі.
    5. Гість Олена
      Гість Олена Гість 2 березня 2023 22:17
      Подивилась на одному подисі, дуже сподобався, і згодна з попередніми коментарами щодо міміки і гри Кідман - нє то пальто.