Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Екзорцизм Емілі Роуз

Екзорцизм Емілі Роуз

The Exorcism of Emily Rose
6.7
13+
    Отець Мур має постати перед судом. В результаті його дій загинула юна дівчина. Тепер священику потрібно довести, що Емілі Роуз дійсно була одержима демонами, а не просто страждала від епілепсії, як стверджує звинувачення. Жах в житті Емілі почався, коли вона стала бачити те, чого не бачили інші. Страшні, непояснені речі відбувалися навколо студентки, яка опинилася далеко від дому. Тіло відмовлялося коритися розуму, в голові звучали голоси. Списати біснування дочки на рахунок захворювання вже не виходило і батьки звернулися за допомогою до церкви. Розібратися в трагедії намагається суд...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Екзорцизм Емілі Роуз» 2005 українською мовою онлайн безкоштовно

    +32 42

    Відгуки (3)
    1. Leonora
      Leonora Новачок 16 червня 2024 08:17
      Той випадок, коли сюжет на першому плані.
      [s]Дивує що ну прям сатана обрав звичайну дівчину, щоб що? Знищити її? Показати свою велич? Привлекти до віри більше людей? ..[/s]
      Не жалкую, що передивилася.
      В одному місці нема перекладу (та сцена, де на суді допрашують жінку-науковця). А вона цікаві речі говорила.
      Рекомендую, бо такого в школі не розкажуть, а явище існує.
    2. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 7 квітня 2024 15:30
      Почуття двоякі: якщо ти віруюча людина, то цю історію можна визнати, як явний факт, того що Бог і диявол існує. І ми всі можемо бути у небезпеці по тій чи іншій причині.
      І є інша сторона: Бога не існує. І це підтверджує сторона обвинувачення. Все що сталося з дівчиною обгрунтовано науковими доказами.
      Вивід: У фільмі сказано, що після цієї історії до церкви пішло ще більше вірян.
      Мій вивід: Зараз іде спад віруючих, люди перестали вірити у богів. Тому підживити їхню віру, мають факти у вигляді таких святих мучениць. Вибачаюся, якщо мої слова Вас образили.
    3. Vse
      Vse Постоялець 30 вересня 2022 21:31
      Існує багато фільмів на тему екзорцизму. Цей дуже влучно показує близкість до бога зовсім нецерковної людини, а також неоднозначість подій, що можуть відбуватися. І кожен в суді був частково правим. Фільм вартий уваги.