Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Фрі-соло

Фрі-соло

Free Solo
8.1
    Скелелаз Алекс Гоннольд — перша людина, яка підкорила неприступну скелю Ель-Капітан парку Йосеміті. Поодинці і без страховки він подолав тисячу метрів по стрімкому схилу менше ніж за чотири години, зробивши один з найнеймовірніших подвигів в історії сучасного спорту. Для скелелазіння це можна порівняти з висадкою на Місяць — відмінна фізична підготовка, витривалість, холоднокровність і крапля божевілля знадобилися не тільки йому, але і режисерам фільму, які невідступно дерлися за ним.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Фрі-соло» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +91 99

    Відгуки (8)
    1. stalker1208_marksman
      stalker1208_marksman Гість 11 липня 2024 23:16
      Я навіть не маю що сказати... Відчуття того що побачив, стриманості і рівноваги героя, позаздрити... Кайф... Це все... І як би не звучало, дивлячись на це, ми маємо життя, маємо те до чого нас тягне, маємо тих хто поряд і думає за нас, і це наша сила в досягненнях... Фільм супер, на подиху...!!!
    2. Whiteman
      Whiteman Постоялець 17 лютого 2024 21:41
      Леклерк був взагалі безбашений, лазив по льодових скелях. Бачив фільм про нього.
    3. Анатолій Траксель
      Анатолій Траксель Частий відвідувач 2 жовтня 2023 18:43
      Коли вийшов цей фільм загинув маловідомий альпініст фрі-соло Марк-Андре Леклерк, для якого ця гора була лише етапом...
      Дивіться фільм "Альпініст" 2021р Це вражаюча документалка про хлопця який уникав публічності. Але до свого віку 25 років він здолав сам дійсно важкі маршрути навіть для командного альпінізму у великих горах, що робить його, можливо, найвидатнішим альпіністом в історії.
    4. Oleksii
      Oleksii Гість 7 листопада 2022 17:29
      Це найстрашніший фільм, який я бачив в своєму житті, декілька разів поривався вимикати) Тим, хто займався чи займається альпінізмом чи скелелазінням в рази страшніше таке дивитись. Алекс людина не з цієї планети)
    5. Гість Оля
      Гість Оля Гість 20 лютого 2022 13:04
      Прийшла сюди після, того як послухала його наTED Talks. Це неймовірно! Яка витримка, наполегливість, сила. Я і уявити не можу, що відчували його друзі під час його сходження. Навіть в той момент він хвилювався за друзів, не хотів, щоб вони стали свідками можливої трагедії і дистанціював їх від себе.