Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вогнем і мечем

Вогнем і мечем

Ogniem i mieczem
7
    Дія фільму розгортається на південному сході Речі Посполитої (сьогодні Україна) в середині 17 століття і охоплює перший рік збройного протистояння православних, в основному козацтва Запорізької Січі, проти свавілля католиків Польщі. Пан Чаплинський спійманий на марнотратстві господарства Богдана Хмельницького, забирає його дружину і вбиває сина. Богдан, не бачачи справедливості ні в суду, ні у самого короля, стає лідером повстання. На тлі військових зіткнень, злодійств, переслідувань і погонь благородний шляхтич Ян Скшетуський бореться з козаком Богуном за любов прекрасної Олени.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вогнем і мечем» 1999 українською мовою онлайн безкоштовно

    +80 102

    Відгуки (5)
    1. Гість Ганна
      Гість Ганна Гість 2 листопада 2023 19:50
      Обожнює це кіно! Знімав польський режисер по книзі польського автора - тому і представлена у фільмі позиція Речі Посполитої. Але це не змінює красу природу, чудову гру акторів, емоції, які ти отримуєш від перегляду фільму! Як написано вище в одному з коментарів про перегляд кожного року - тут я з Вами солідарна, так само проглядаю його раз на рік!
    2. Iryna_
      Iryna_ Новачок 13 жовтня 2023 23:42
      Почну з того, що це мій улюблений фільм, передивлююсь його стабільно раз на рік. Сказати, що він геніальний - то применшити оцінку.. В ньому прекрасно все: починаючи з гри акторів і закінчуючи костюмами і спецефектами (для 1999 вони прям максимально круті). Автор роману - поляк, тому не варто було очікувати, що він не буде обсирати козаків. Це ви ще книжки не читали і не читайте, бо при глобальній любові до фільму, книгу я зненавиділа ще із вступної частини.
    3. crazy_chinchilla_spill_the_tea
      crazy_chinchilla_spill_the_tea Частий відвідувач 11 червня 2023 17:49
      якщо порівняти фільм із книжкою, то фільм норм. якщо помічати, як у ньому представлені українці, то фільм - крінж і шляпа (найбільш український українець евер - алєксандр дамагаров? сірйозно?) ноу коментс
      1. Рінат
        Рінат Гість 23 вересня 2023 14:17
        То не факт що фільм має бути українським, режисер геніальний Єжи Гоффман. Він сам мовив, що у фільмі дещо викревленне розуміння українців, та безперечно фільм геніальний. Допоки не бачу, щоб українські режисери бодай на крихту зняли щось подібне. На рахунок Олесандра Домагарова, то цей актор покинув театр де працював і виїхав з параши, особливо через те, що не бажав жити там. По моїй інфрмації він забрав сім'ю і виїхав жити в куплений будинок. Можливо у Кіпр.
        1. Iryna_
          Iryna_ Новачок 13 жовтня 2023 23:38
          Абсолютно з Вами згодна! Геніальний фільм!