Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кармузська війна

Кармузська війна

Karmouz War / No Surrender
5.6
    Єгипет під час правління короля Фарука, до єгипетської революції, знаходився під англійською окупацією. Син британського генерала зґвалтував єгипетську дівчину і був заарештований. Місцевий поліцейський відмовляється передати ув'язненого англійцям, сподіваючись на справедливий судовий розгляд. Він веде нерівну боротьбу за справедливість, коли британська армія вирішує атакувати поліцейський відділок...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Кармузська війна» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +10 18

    Відгуки (4)
    1. Гість Black Cat
      Гість Black Cat Гість 2 серпня 2024 03:17
      По закінченню фільма ще раз подивилася країну виробника, настільки неочікувано високоякісний фільм у всіх аспектах. Навіть зацікавило ще щось єгипетське переглянути.
      Однозначно раджу до перегляду.
      Кінцівка неочікувана. 😁
    2. Влад Харків
      Влад Харків Гість 29 вересня 2021 19:51
      Гарний фільм, раджу подивитися. Не очікуваний ракурс країни після другої світової війни. Боротьба з Брітанськими окупантами. Цікавий погляд на війну: Під ел-Аламейн не усі ЄГіптяни хотіли воївати з німцями, у фільмі один із героїв партизанів проти британців.
    3. enceladus
      enceladus Новачок 14 вересня 2021 16:00
      Гарний фільм, якісний сценарій. Тільки не знаю, чи справді британці так ставились до єгиптян на їх землі?
      1. Viking
        Viking Гість 21 травня 2022 21:34
        Справді. І не лише там, а й в Ірландії, де є приказка: "Під кожною шпалою в Англії лежить по ірландцю." США та Великобританія авіабомбами знищили вщент разом з мирним населенням Гамбург, Дрезден.