Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Джеррі Магуайер

Джеррі Магуайер

Jerry Maguire
7.3
18+
    Молодий успішний спортивний агент Джеррі Магуайер одного разу усвідомлює всю гнилість бізнесу, яким займається вже не один рік. Вирішивши висловити свою думку компанії, в один день Джеррі зруйнував свою кар'єру, відносини з нареченою і мільйонні контракти. Йдучи з роботи, він кличе з собою колег, але підтримку знаходить тільки у бухгалтера Дороті, а з клієнтів з ним залишається лише один гравець Рід Тідвелл. Але впевнений і амбітний Джеррі точно знає, що у нього все вийде.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Джеррі Магуайер» 1996 українською мовою онлайн безкоштовно

    +56 62

    Відгуки (2)
    1. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 30 листопада 2022 01:19
      Обожнюю цей фільм. Гумор, справжні почуття, цінність дружби. Переглядаю мінімум раз на рік. Дуже легкий і позитивний. Раджу всім для хорошого настрою.
    2. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 15 серпня 2022 20:31
      Гарний фільм! Про те, що завжди важливо вірити в себе. І дуже важливо мати поруч хоча б одну людину, яка теж вірить у тебе. Приємна мелодрама зі спортивним характером :) Чарівна Рене Зеллвегер і красивий молодий Том Круз.