Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кожен твій подих

Кожен твій подих

You Belong to Me / Every Breath You Take
5.3
    Випадок пацієнтки Дафни був важким, тому доктор-психіатр Філіп пишається досягнутим прогресом. На сеансах він відповідав їй відвертістю на відвертість, розповідаючи про власне особисте життя. Тепер же Філіп ділиться своїм успішним методом зі студентами, а незабаром дізнається, що Дафна несподівано покінчила життя самогубством. Від Філіпа починають відвертатися інші пацієнти, зате з ним наполегливо йде на зближення брат Дафни — чарівний письменник Джеймс. Він ввічливий, проникливий і швидко знаходить спільну мову з дочкою і дружиною Філіпа, яким саме цього і не вистачало...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Кожен твій подих» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +38 40

    Відгуки (2)
    1. Vse
      Vse Постоялець 29 травня 2022 22:20
      Фільм непоганий, хоча дещо й можна передбачити. А ще подумалось: чи гарний той психіатр, що не зміг роздивитись психопата?))
    2. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 8 січня 2022 22:53
      Гарна, надихаюча, трохи агітаційна історія, як не треба лікуватись об своїх пацієнтів, розкриваючі їм свій людський зміст, чи жалітись їм на своє життя. Порушення професійної етики в будь якої психотерапії ніколи нічим добрим не закінчується. Архітектори в Канаді будують гарні будинки..може занадто просторі ))