Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Укриття

Укриття

Take Shelter
7.3
18+
    У невеликому містечку в штаті Огайо живе звичайнісінька американська сім'я, що складається з трьох осіб — тата Кертіса, мами Саманти і маленької дочки Ханни. Не так давно дівчинка втратила слух, але атмосфера любові і турботи згладили цю важку подію, і тепер життя, здається, повернулося в колишнє русло. Єдиним занепокоєнням Кертіса на сьогоднішній день є дивні кошмари, які з деяких пір стали мучити його щоночі. У них жахливий ураган зносить з лиця землі їх будинок і вбиває його рідних. Підозрюючи, що починає сходити з розуму, Кертіс все-таки вирішує побудувати в підвалі притулок від шторму...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Укриття» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +38 74

    Відгуки (3)
    1. ATSAR
      ATSAR Новачок 4 липня 2024 20:01
      Фільм неймовірний. Для тих, хто любить гру акторів більше за спецефекти! Головний актор просто чудово зіграв, кожна сцена, кожен погляд, все максимально виправдано і прожито. Фільм має дуже багато довгих сцен, але без них ніяк, тут усе на своєму місці!
    2. Navy
      Navy Гість 31 березня 2022 19:22
      Затягнутий сюжет і толком без розв’язки. Шкода витраченого часу ((
    3. iv
      iv Гість 15 січня 2022 23:17
      Фільм не сподобався - звідки такий рейтинг?