Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Не бійся темряви

Не бійся темряви

Don't Be Afraid of the Dark
5.5
18+
    Батько Саллі і його подружка Кім переїжджають разом з дівчинкою в недавно придбаний особняк. Саллі — інтроверт і нікого не впускає в свій внутрішній світ. Але в новому будинку з нею починають відбуватися незвичайні речі — спочатку в підвалі вона чує голоси з проханням випустити їх, а потім моторошні маленькі створіння вже і самі показуються їй в темряві. Налякана Саллі звертається за допомогою до батька, але він все списує на дитячу фантазію. Кім більш уважно ставиться до її проблем, але вже може бути запізно щось робити...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Не бійся темряви» 2010 українською мовою онлайн безкоштовно

    +20 38

    Відгуки (1)
    1. sharleen
      sharleen Постоялець 2 червня 2023 17:49
      Ну таке. Як завжди, багато слів, мало вихлопу. Як не намагалися показати драму персонажів, а не вийшло. Якось поверхнево, зазвичай притаманне фільмам для дітей, а це не фільм для дітей. Загальні фрази про "Їй не можна туди ходити, там небезпечно, я хвилююся за неї". Ох, рілі?
      Проте знов піднята тема (а де іще її піднімати, як не в жахастиках) про те, що батьки не чують дітей та не сприймають серйозно. Особливо у цьому фільмі, де дитина нікому не потрібна взагалі, окрім як мачухи, яка таки хоч щось почула.
      Була промовка про дитинство цієї мачухи, але тему не розвинули.
      Татко якийсь пластиковий, як і сама мачуха. Але дуже вже бурхливо намагалися показати їхню заклопотаність справами, тому тут не до розкриття героїв.
      Трохи на повторі було - дитина все вигадала, батьки заклопотані, їм не до того - дитина влипла в халепу, батьки занепокоїлися. І по колу аж до самого кінця.
      Мати дитини взагалі якась відморожена, ну чесно, не дотягнули. Можна було правдивіше прописати історію. А вийшло, повторюся, як у фільмах для дітей.
      Загалом можна подивитися, але один раз. Принаймні в мене бажання вимкнути не було.