Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Північні води

Північні води

The North Water
7.6
18+
    Дія розгортається в 1850-х. Військовий хірург Патрік Самнер записується судновим лікарем в арктичну китобійну експедицію. На борту судна йому доведеться працювати пліч-о-пліч з гарпунником Генрі Драксом — жорстоким вбивцею, чия аморальність є для нього всього лише засобом пристосування до суворості навколишнього світу. У результаті замість того щоб сховатися від жахів свого минулого, Патрік виявляється в пастці, і тепер його очікує «захоплююча» подорож в компанії смертельно небезпечного психопата на кораблі, з якого нікуди бігти. Так пошуки спокутування приводять Самнера до жорстокої боротьби за виживання серед арктичних пейзажів без надії на порятунок...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Північні води» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +217 245

    Відгуки (14)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 2 лютого 2024 17:10
      Фільм не для всіх, попервах думала що і не для мене, досить сіро, чорно-біло безрадісно, сумно і жахливо. У 5 серіях вмістили кілька історій, драм які закінчувались і починались інші. Було цікаво хоч і не весело. Раджу переглянути.
    2. Айра
      Айра Частий відвідувач 21 квітня 2023 22:09
      Дуже потужна історія. Наскільки я не люблю Північ, з її безнадією, холодом і постійним тиском смерті, наскільки цей північний нуар тримає в напрузі. Неймовірне перевтілення Коліна Фаррелла, жахливий, але цілком виправданий натуралізм китобоїв, переродження головного героя. Все це варте уваги. І хоч я дивилась фільм в три заходи, все одно дуже і дуже раджу.
    3. Whiteman
      Whiteman Постоялець 11 лютого 2023 08:59
      Ух.... Класна, понура і сильна історія! Атмосфера зовсім не радісна, але подивився за один підхід... Я навіть з початку не міг розпізнати Фаррела)).
      10/10.
      Перегляну ще раз колись
    4. Fernandes00023
      Fernandes00023 Частий відвідувач 22 лютого 2022 18:56
      Фільм не для всіх. Та мені така атмосфера дуже сподобалась, британці знову порадували якісним продуктом.
    5. Гість Марія
      Гість Марія Гість 18 жовтня 2021 19:17
      Достойний фільм. Погоджуюсь із Людиськом: вже втомилася від супергеройський та підлітково недолугих фільмосиків. Проте дивитися нахрапом все ж не варто: кіно напружене, тяжке.