Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Декамерон

Декамерон

Maraviglioso Boccaccio
5.8
    Середина XIV століття. Європа охоплена епідемією чуми, яка забрала життя мільйонів людей. Герої історії — сім молодих дівчат і три юнаки — аж ніяк не хочуть приєднуватися до цього сумного числа. Вони біжать з Флоренції, охопленої заразою, і ховаються за містом. Молоді люди селяться в одному будинку, де їм належить довгий час провести в компанії одне одного, будучи відрізаними від зовнішнього світу. Бажаючи скоротати час, вони по черзі розповідають історії: найдивовижніші і найрізноманітніші. У них фігурують монахи і красиві жінки, зрада і благочестя, іронія і повчання. Але, незважаючи на несхожість персонажів, сюжетів і атмосфери, майже все в цих історіях зводиться до однієї теми — до любові.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Декамерон» 2015 українською мовою онлайн безкоштовно

    +2 16

    Відгуки (2)
    1. nepodarok
      nepodarok Новачок 15 червня 2023 00:36
      Трохи дивна стрічка, але я додивилася. Це ніби не просто фільм, а щось із домішком театральності. Історії, які розповідали - було цікаво чим закінчиться. Рекомендувати не стану, але часу не шкодую
      1. Гість Black_Cat
        Гість Black_Cat Гість 2 серпня 2024 05:32
        Фільм за одноіменною збіркою новел Джованні Боккаччо. А він таки жив у Венеції ще в першій половині 14 сторіччя, тож не дивно, що і писав не на сучасний лад. Та й у ті роки збочень вистачало. Мені досі жахи сняться після перегляду фільму у далекій юності "Людина, що сміється".