Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


З любов'ю, Віктор

З любов'ю, Віктор

Love, Victor
8.0
16+
    Дія розгортається в середній школі міста Кріквуд, штат Джорджія, куди поступає вчитися старшокласник Віктор Салазар з пуерториканської сім'ї, який переїхав разом з батьками в провінцію. Підліток швидко заводить нових друзів в особі кмітливої і усміхненої Мії Брукс, а також всезнаючого Саймона Спієра. Саме вони допомагають йому влитися в колектив, а також визначитися зі своєю сексуальною орієнтацією і почуттями, які він починає відчувати до симпатичного однолітка Бенджаміна Кемпбелла.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «З любов'ю, Віктор» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +542 638

    Відгуки (19)
    1. Гість Сонік
      Гість Сонік Гість 11 липня 2024 01:36
      Серіал став комфортним місцем ще в 2020, на той рік був чи не однією з найкращих репрезентацій. Передивлююся вже вчетверте.
      Щодо наївної атмосфери, про яку всі говорять — вона є і в інших подібних серіалах чи фільмах. Головною метою цього, на мою думку, є не показати як воно зараз є, а яким воно має бути. Це такий собі приклад більш ідеального світу: персонажі розмовляють словами через рот, вивчають свої помилки, вчаться брати відповідальність за них, та розвиваються. Ще один прікол — контраст з іншими репрезентаціями, поданими з набагато більшою кількістю негативу, реальної картинки (дискримінація, насилля тощо). Такого було багато, але показати альтернативу подібній поведінці людей було дуже важливо. Кінематографія не лише може репрезентувати реальність, а ще й впливати на неї, і бажано в кращий бік. Тому в серіалів і фільмів із "наївною" атмосферою також є своє призначення.
      Звісно тут є і мінуси. Але серіал вже став рідним, як і персонажі.
      Подивитися раджу, у своєму жанрі робота зроблена якісно.
    2. Скорпіон
      Скорпіон Новачок 10 січня 2024 18:03
      Серіал справді підіймає важливі теми, але у дуже наївній атмосфері. Все йде через призму підліткового віку, тобто: роблю дурницю, но все окей, бо я ще досі пізнаю себе. [s] Буду чесна, в першому сезоні головний герой мені не подобається (далі я не дивилась). Він почав зустрічатися з дівчиною тільки, тому що піддався оточенню. Щоб таким чином подобатися іншим і бути на висоті. Нам навпаки це все представляють як побоювання відкрити іншим свою орієнтацію. Цей поганий вчинок з його боку не як не пов'язаний з його орієнтацією. [/s]
    3. Содик
      Содик Гість 3 квітня 2023 13:14
      Серіал мені дуже сподобався. Так, в деяких моментах він справді дуже наївний, але він висвітлює важливі теми і загалом сприйняття ЛГБТ+ спільноти. Найбільше з персонажів мені сподобались Рахім та Лейк. (Тільки починаю дивитись 3 сезон, але захотілось поділитись своїми враженнями)
    4. Гість Діана
      Гість Діана Гість 17 березня 2023 23:56
      справді чудовий серіал, який розгортає різні ситуації та їх вирішення і мені подобається що завжди є вихід. гарно піднята актуальна на даний час тема ЛГБТ і це дійсно круто! ще афігезні актори і їх акторська гра бомбезна
      (мій любимчик - Бенджі)
    5. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 6 лютого 2023 16:06
      Почитавши, що серіал наївний, думала, що не погоджусь, але він справді виявився таким. Подивитись раз можна, цього він вартий, але до улюбленого не дотягує.