Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Провулок світлячків

Провулок світлячків

Firefly Lane
7.7
18+
    У центрі історії — дві нерозлучні подруги, знайомі з самого раннього дитинства. Тиха і скромна Кейт Маларкі весь час перебувала в тіні яскравої і активної Таллі Гарт. Втім, навіть це не перетворило головних героїнь у конкуренток. Між ними немає заздрості, ненависті або лицемірства. Вони ставляться одна до одної з щирим теплом і відданістю. Однак в один момент все змінюється...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Провулок світлячків» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1393 1791

    Відгуки (53)
    1. Гість Дана
      Гість Дана Гість 16 вересня 2024 23:42
      Цей серіал це справжня знахідка. Легкий, веселий, цікавий, сумний. Серіал про справжню, щиру жіночу дружбу, яка витримала багато життєвих випробувань. Додивилася його з повними очима сліз.
    2. Ємець Світлана
      Ємець Світлана Гість 3 вересня 2024 00:06
      Дуже гарний серіал, який неодноразово пробиває на сльозу!Щирий, відвертий, правдивий і життєвий! Була в захопленні від роботи акторів і сюжетної лінії!
    3. iris.rizhuk
      iris.rizhuk Гість 17 серпня 2024 01:35
      Дуже класний серіал, особливо для тих, хто має таку подругу, довжиною в життя. Для мене це дуже близько. На перший погляд, серіал про дружбу і на тому все, але потім відкриваються інші теми. Не люблю серіали з сумним закінченням, проте, тут це було необхідно, для того, щоб максимально відкрити всі питання. Зняти фільм з 4-5 сюжетних ліній одночасно дуже важко, браво. Все сподобалося, рекомендую.
    4. Гість Анна
      Гість Анна Гість 6 серпня 2024 14:48
      Для мене, неначе психотерапія, протягом серіалу оголила більшість травм! Кожен бачить своє!
    5. Гість Інна
      Гість Інна Гість 2 серпня 2024 12:12
      Це краще з того, що я бачила за останній рік! Неймовірний, життєвий, справжній... дивишся і поринаєш у життя героїв, переживаючи разом з ними закоханість, любов, дружбу, втрату...
      Рекомендую всім!