Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Зло
7 серій з 14

Зло

Evil
7.8
18+
    У центрі історії знаходиться Крістен Бушар — судовий психолог при офісі окружного прокурора Нью-Йорка. Її робота полягає в тому, щоб оцінювати психічний стан підозрюваних у вбивствах людей перед тим, як ті повинні постати перед судом. Життя жінки кардинально змінюється, коли вона випадково перетинається з Девідом Акостою — колишнім журналістом, який став католицьким священиком, захопленим надприродними явищами. Під впливом нового знайомого Крістен починає займатися пошуком злочинців, чиї дії стали наслідком одержимості дияволом...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Зло» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +560 688

    Відгуки (15)
    1. Vi_dance
      Vi_dance Новачок 30 серпня 2024 23:16
      Серіал для фону. Яскрава картинка, проте про нього цікавіше історія зйомок та родинне поєднання акторів, ніж саме шоу) Іноді забагато розмов. Є беззаперечний гумор. Актор з Lost можливо добре грає свою антагонічну роль. В цілому 4 сезони повз) перегукується з сюжетами бестселерів С.Кінга і склалося враження, що історія кожної серії не завершена.
    2. Гість Катруся
      Гість Катруся Гість 28 липня 2024 23:37
      Мені чимось нагадує серіал мого дитинства "Баффі - переможниця вампірів") Якщо не очікувати від нього чогось серйозного, то як розважальний серіал - затягує. Іноді з елементами гумору, ці демони і корпорація диявола більше не страшні, а комічні. Хоча сюжет не добре продуманий, часто вони перескакують з одніє теми на іншу, лишаючи історії недосказаними. І перейшли від акценту на психологічних проблеми в перших сезонах, до фентезійного жанру в останніх. Але мені подобається. В нашій реальності, де є зло реальне у вигляді й****ї рсні, їхні демони з рогами - легкий розважальний серіал на вечір.
    3. Гість Олена
      Гість Олена Гість 23 липня 2024 18:28
      1 та 2 сезони цікаві та продумані (суперове поєднання науки та релігії), а 3 і 4 мені не сподобались (дешеві глибинні розмови про матерію всесвіту, та навернення, така каша). Це моя суб'єктивна думка.
    4. Sarev
      Sarev Гість 19 липня 2024 13:14
      Якщо перший сезон був цікавим з точки зору протиставлення перспектив бачення віруючих та скептиків, а сюжет грамотно балансував між цими перспективами не схиляючи історію ні до якої зі сторін, то другий сезон - рекламна агітка католицької церкви. Скептики все більше виставляються дурнями, божественне починає агресивно випирати, через що шарм оповіді просто зникає. А особливо мерзенно в подібному виглядає спроба працювати максимально по повістці (антагоністи виключно білі, постійні згадки про BLM і тд) при тому що саме церква завжди була максимально консервативним механізмом утиску невгодних.
    5. Гість Оля
      Гість Оля Гість 14 липня 2024 17:43
      Не можу зрозуміти, що з серіалом. Багато цікавого просто вирізано. Здається кожен сезон мав би бути як мінімум вдвічі довшим. А так цікаво.