Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Катла

Катла

Katla
7.0
18+
    Дія серіалу розгортається в невеликому містечку Вік, розташованому на півдні Ісландії поблизу вулкана Катла. Пройшов рік після виверження, місто як і раніше знаходиться в небезпеці. За короткий час мальовнича місцевість набуває апокаліптичний вигляд, а нерухомий століттями крижаний покрив відкриває місцевим жителям свої таємниці. Тим часом люди, зниклі рік тому під час виверження, несподівано повертаються назад...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Катла» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +125 179

    Відгуки (10)
    1. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 3 липня 2024 02:11
      Далека від від філософії, але "найкращі квіти проростають на болоті") еге ж
      ?) Серіал про відродження
      втрачених людей... навіть, якщо їх оригінальна версія досі жива (фактично, або ж лише теоретично). Гарна,атмосферна картина. Кінцівку доведеться додумати самотужки на фоні подій в останній серії. Мені особисто подобається, коли режисура дає можливість саме "додумати на свій лад". Радила б до перегляду поціновувачам гарних локацій, атмосферності, людям з фантазією. Не радила б тим, чиє кредо відносно картин обмежено критеріями "ясно-понятно".
    2. tanita_lichi
      tanita_lichi Новачок 28 жовтня 2022 19:10
      Непоганий серіал, додивилась до кінця першого сезону і не жалкую. Інтригуючий, мені сподобалось, раджу.
    3. Гість Олена
      Гість Олена Гість 15 лютого 2022 17:29
      Фільм цікавий своєю ідеєю. Але надто розтягнутий. Не є прихильницею надто стрімкого екшену, але цей фільм нерівномірно, і не на користь самому собі, затягнутий в багатьох місцях. Ну і на цьому сайті відео часто висне, особливо ввечері.
    4. Bn1984
      Bn1984 Постоялець 12 жовтня 2021 21:57
      Головним чином драма, а фантастики тут кіт наплакав, але однак цікаво. Події інколи наіграні і не реалістичні, що в мене викликало усмішку. Але насправді фільм дуже сумний і повільний. таке потрібно любити, що дивитися!
    5. volodamir
      volodamir Новачок 8 жовтня 2021 22:04
      Найкраще з того, що переглянув цього року. Серіал не кожному зайде. Може здаватися нуднуватим для марвелівців. 9/10