Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ласун

Ласун

Sweet Tooth
7.7
16+
    Гас — десятирічний хлопчик-олень, який веде скромне і майже безтурботне життя в хатині в глибині лісу. Десять років тому його приніс сюди батько, який хотів заховати незвичайного сина від жорстоких мисливців, які вважають, що Гас і подібні йому напівдіти-напівтварини винні в поширенні по світу смертельного вірусу. За минулі з моменту початку пандемії десять років природа стала знову захоплювати міста, а людська цивілізація була відкинута назад у розвитку. Одного разу на будиночок Гаса нападають бандити, і тільки випадкова поява Джеппарда рятує героя. З цього знайомства починається нова захоплююча пригода хлопчика-оленя, який вірить в краще і мріє знайти свою сім'ю.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ласун» / «Хлопчик з оленячими рогами» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +856 1016

    Відгуки (17)
    1. Гість Оленка
      Гість Оленка Гість 8 вересня 2024 13:20
      Дитячий, наївний, місцями логіки нуль, але яскравий, бувають цікаві повороти сюжету. Дивлюсь принципово, але не так, щоб по кілька серій чи за один присіст.
    2. Гість Таня
      Гість Таня Гість 13 серпня 2024 00:12
      Неймовірний, цікавий, добрий.
      Сюжет дуже захоплюючий. Це щось новеньке в жанрі постапокаліпсису. Рекомендую.
    3. Ketrin
      Ketrin Новачок 30 червня 2024 14:35
      Найкращий серіал за останні роки із тих, які я дивилась. Так, тут про інклюзивність і це саме та тема, яка мало розкрита в Україні. Про несприйняття людьми тих, хто хоч трохи відрізняється від норми. Особисто я провела для себе паралель між гібридами та інклюзивними дітками, яких зараз дуже багато навколо та яких наше суспільство все ще подекуди називає "хворими". Також, звичайно, про поведінку людини в постапокаліптичному світі - замість того, щоб об'єднатись, люди ворогують одне з одним. Серіал неймовірний. Для тих, хто вміє думати.
    4. Надійка2
      Надійка2 Новачок 13 червня 2024 01:58
      Чудовий серіал. Варто подивитись, в кінці 3-го сезону і наплакалась, і напосміхалась. Рада, що серіал завершився саме так, [s]звісно шкода персонажів які загинули, але ні одна історія не може існувати без жертв.[/s] 100\10
    5. Odrobik
      Odrobik Постоялець 3 травня 2023 16:28
      Дуже гарний серіал ! Емоційний, відкритий, цікавий сюжет ! Надіюся він все таки фантастичний але людині завжди потрібно задуматися щоб не знищувати природу бо інакше природа знищить її!
      Переглянувши 2 сезони дуже хочеться продовження!
      Окрему зірочку за озвучку !