Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Друзі: Возз'єднання

Друзі: Возз'єднання

Friends: The Reunion
8.0
16+
    У 1990-х роках американський серіал «Друзі» стає загальнонаціональним феноменом, ставши одним з найкращих комедійних шоу на телебаченні, а шість його головних героїв набувають неймовірну популярність. Через 17 років після виходу в ефір фінального епізоду актори знову збираються разом, відвідавши місця зйомок, ностальгуючи за минулими часами. Занурившись в сценарій під знайому музику, на мить шестеро літніх акторів повертають собі молодість і входять в свої культові образи, які запам'яталися мільйонам глядачів у всьому світі.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Друзі: Возз'єднання» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +534 616

    Відгуки (33)
    1. AlonaLavrentsova
      AlonaLavrentsova Новачок 18 січня 2023 02:34
      Я пам'ятаю, як дивилась ще тоді, коли ходила в школу, і так не хотілось йти без "Друзів", і от тепер я вже закінчила університет, а "Друзі" все одно залишаються в серці❤️
    2. Гість ольга
      Гість ольга Гість 21 грудня 2022 11:38
      Пипець, яка я стара... Це мій улюблений серіал, і як чудово, що ми маємо змогу дивитись його украінською. Дякую всім причетним)
    3. Гість Роман
      Гість Роман Гість 19 червня 2021 10:34
      Сон рябої кобили... Дивно, що хтось заплатив студії за озвучку цього непотребу.
    4. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 12 червня 2021 13:37
      Фільм сподобався,окрема вдячність за український переклад.єдине,є 2 великі помилки.коли люди з різних країн розказували про серіал,один хлопчина сказав знамените слово оберт,яке Рос кричав.але у вашому перекладі воно стало-збоченець.і момент коли [s]згадували про перший поцілунок Рейчел і Роса,де вона йому у відповідь крикнула,[/s]ось тепер я ставлю крапку,то в цьому фільмі ви переклали -от тепер у нас зачинено.
    5. Юліанна
      Юліанна Гість 10 червня 2021 20:16
      Дякую за фантастичний переклад❤
      Дуже сподобалось, як актори розповіли про подальше життя своїх героїв