Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Укус

Укус

The Bite
6.8
18+
    В результаті непередбачуваної мутації вірус COVID-19 стає зомбі-вірусом. У центрі сюжету — дві американки на карантині, які живуть по сусідству і змушені працювати з дому. Рейчел займається дистанційною медициною, розриваючись між численними клієнтами і особистими проблемами. Вона одружена з процвітаючим доктором Заком, який знаходяться в іншому місті. Їх шлюб тріщить по швах. Тим часом її красуня-сусідка зверху Лілі намагається будь-якою ціною утримати своїх клієнтів з Волл-стріт, незважаючи на неможливість особистих зустрічей. І без того непросте життя на самоізоляції ускладнюють агресивні зомбі, які сіють навколо кривавий жах і хаос.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Укус» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +50 62

    Відгуки (2)
    1. Скай
      Скай Новачок 26 лютого 2023 23:38
      Ааааа, фільм чудовий, але нам не показали кінцівку, [s]яка сироватка врятує, а яка вб'є. Хто з них виживе??[/s] Ох, не люблю такі кінцівки, але фільм дуже крутий.
    2. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 10 жовтня 2021 21:34
      Шикарний фільм, раджу подивитися- зомбі рука, зомбі котик, зомбі коханець, кур’єрська доставка яка працює в любій ситуації. Одне тільки не сподобалось, що коли знімали вдень розмову героїнь, на задньому плані видно, що ніякого карантину немає, всі спокійно ходять, машини їздять.