Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Земля кочівників

Земля кочівників

Nomadland
7.3
    2011 рік. Нещодавно овдовіла Ферн втрачає роботу на фабриці через економічну кризу. Жінка продає більшу частину своїх речей і на отримані гроші купує фургон, щоб подорожувати по Америці в пошуку роботи. Через передпенсійний вік Ферн роботодавці часто відмовляють їй, тому жінка найчастіше влаштовується на сезонні підробітки. Переїжджаючи зі штату в штат і задовольняючись наймінімальнішими зручностями, Ферн постійно знайомиться з новими людьми та їхніми історіями, заново відкриває себе і світ навколо, замислюючись про кохання, смерть, самотність і сенс життя.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Земля кочівників» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +82 106

    Відгуки (7)
    1. romanna
      romanna Частий відвідувач 4 лютого 2023 21:44
      Єдине що мені не сподобалося, це те, що я не побачила чіткої мотивації героїні у її вчинках. Не зрозуміло її емоції, бажання та думки.
      Можливо, це і зроблене спеціально, оскільки інколи ми просто пливемо за течією.
      Дуже сподобалися моменти з природою, з деякими персонажами.
      Бачу у коментарях дуже багато позитивних відгуків, я не розділяю думки про те, що це щось геніальне.
      Але фільм можна глянути)
    2. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 27 листопада 2021 22:11
      Класний фільм, чудова історія.
      не даремно оскар
    3. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 12 жовтня 2021 14:58
      Потужна історія. Для мене вона у першу чергу про глибоке відчуття життя і близькість з собою. Особливо зачепив серце монолог жінки, яка знає, що доживає свій вік. Як вона говорить про красу життя. Які при цьому у неї очі. Ковтала сльози, та водночас відчувала якусь легкість на душі.
    4. Pacufist
      Pacufist Частий відвідувач 3 червня 2021 14:35
      Історія на стільки глибока, що ледве за тиждень подивився. Щоб за 1 присяд таке подивитись треба мати неабияку витримку.
      1. Sergiy
        Sergiy Гість 28 червня 2021 00:37
        Пролистав кілька сторінок в розділі "Драми" без інтересу і відразу включив коли прочитав перше речення з опису. Було б круто в "сучасних реаліях", щоб половина усіх фільмів були такі, правдиві.
      2. Гість Тетяна
        Гість Тетяна Гість 12 жовтня 2021 15:00
        Також дивилася фільм протягом тижня. Настільки сильні емоції, що за 1 раз подивитися було для мене неможливо. Та й не треба. Це фільм для проживання історії сердцем.
    5. Дейдра
      Дейдра Гість 27 травня 2021 09:01
      Фільм дуже незвичний, там нема класичної побудови сюжету,нема чіткої зав'язки, чіткої кульмінації і розв'язки,як такої теж нема, це медитативна оповідь про життя. Фільм нагадує дорогу, ми їдемо разом з героїнею і повз пропливають пейзажі і долі. Для мене показник гарного кіно - про нього хочеться згадувати, міркувати, до нього хочеться повернутися. Земля кочівників саме така- жодного екшену, лише дорога. Зайве казати,що Френсіс Мак Дорманд як завжди переконлива, але гра не професійних акторів,а їх більшість, вражає не менше.