Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Александр

Александр

Alexander
5.6
18+
    Історичний фільм про найвеличнішого в історії полководця і правителя Александра Македонського. Постарілий соратник Александра Птолемей записує історію життя і військових успіхів полководця і розповідає про те, як ставши в 20 років царем Македонії, Александр за 13 років правління завоював весь відомий тоді світ, змінивши долю всього людства.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Александр» 2004 українською мовою онлайн безкоштовно

    +42 48

    Відгуки (3)
    1. Anna Sielina
      Anna Sielina Новачок 16 серпня 2024 04:42
      Передивляюсь цей фільм уже років 15 пару разів на рік так точно. Все добре в ньому: гра акторів, зйомки, шалена робота всієї команди. Рекомендую до перегляду.
    2. Гість Ганна
      Гість Ганна Гість 26 листопада 2023 17:18
      Не дивлячись на масштаб зйомок та зірок, задіяних у фільмі, кіно вийшло надзвичайно нудним та нецікавим. До "Трої" цьому фільми як до неба рачки!
      1. Гість Юлія
        Гість Юлія Гість 2 червня 2024 02:46
        І що Ви знайшли у тій "Трої"? Розмальовану і негарну головну героїню? Чи може Бреда у ролі Ахілла? А поведінка Паріса взагалі неприємно вражає, він у тій картині просто ганчірка. Протилежність фільму "Єлена Троянська" 2003 року. Чомусь останній екранізації віриться більше.