Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дитя людське

Дитя людське

Children of Men
7.9
18+
    Дія картини відбувається в Великій Британії 2027 року. Постапокаліптичне майбутнє. Світ занурився в насильство і хаос. Людство настигла хвороба — безпліддя. За останні вісімнадцять років на Землі не народилася жодна людина. Головний герой — Тео Ферон, після смерті сина, і розлучення з дружиною, тягне безглузде і нещасне існування. Але раптово на його долю випадає неймовірно складна і важлива місія — він повинен врятувати єдину вагітну жінку...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дитя людське» / «Останній нащадок Землі» 2006 українською мовою онлайн безкоштовно

    +48 90

    Відгуки (4)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 21 серпня 2024 12:54
      Якісний філософсько-фантастичний фільм, після титрів, дає їжу для роздумів. Він свого роду притча про те, що "Завтра" часом є синонімом "Ніколи". PS: Робота оператора - вище усіляких похвал. Були моменти, коли відчував себе учасником божевільних подій.

      Оцінка: 8 з 10
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 28 липня 2024 21:28
      Дуже цікавий фільм, який поки фантастика, але цілком ймовірна реальність у майбутньому. Фільм однозначно заслуговує бути почутим. 8 з 10 точно його оцінка.
    3. КрАйвік
      КрАйвік Гість 13 лютого 2024 13:58
      Неймовірний фільм у жанрі драма, триллер, фантастика, який легко пересікається навіть з нашим реальним сьогоденням. Під час перегляду поступово все глибше заглиблює у події, захоплює своєю натурою, Й, тримає переповненою надією, аж до самого кінця... В зображеній картині дійсно є щось справжнє, щось, що здатне вразити до самої глибини, особливо деякі моменти...
    4. simon272
      simon272 Новачок 28 січня 2023 21:37
      Чудовий фільм, переглядається на одному диханні, фантастики як такої мало, але при цьому досить атмосферний, сюжет на висоті.