Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Лок

Лок

Locke
7.1
18+
    Відповідальний і честолюбний Айвен Лок вже досить давно займається будівництвом і знаходиться на хорошому рахунку у керівництва компанії. Айвен буквально одержимий своєю роботою і витрачає на неї практично весь свій час. Улюблена дружина Катріна з розумінням ставиться до такого стану речей, адже все, що робить Айвен, він робить виключно заради своєї сім'ї. Але один раптовий дзвінок пізно ввечері готовий зруйнувати всі старання чоловіка...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Лок» 2013 українською мовою онлайн безкоштовно

    +33 53

    Відгуки (4)
    1. nina2803
      nina2803 Новачок 3 серпня 2024 20:35
      фільм крутезний. дуже реалістичний, один актор на протязі півтори години тримає в напрузі глядача.
    2. Гість Людмила
      Гість Людмила Гість 23 лютого 2024 00:20
      Для мене фільм був нудним і не цікавим, чекала чогось під кінець несподіваного і не дочекалась ахаха. Взагалі під цю роль Том не підходить, він чудово грає круті образи і передає їх, а для цієї ролі когось би емоційного і не сильно топового в самий раз, дивилась фільм тільки через Тома Харді і очікувала шикарний сюжет, а подивилась абсурдні теревені по телефону під час водіння((
    3. Маркус
      Маркус Гість 31 травня 2021 14:05
      Ніколи б не подумав що дивитися як якийсь мужик їде в машині і говорить по телефону може бути так цікаво. Враження ніби я сидів з Томом поряд і переживав це все разом з ним!!!
      Це блискуче)))
    4. Dalebiha
      Dalebiha Частий відвідувач 7 травня 2021 15:45
      Чимось нагадало 12 розгніваних чоловіків. Дія також відбувається в зманеному просторі, але фільм від цього менш цікавим не стає. Фільм вартий перегляду.