Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Невинний

Невинний

El inocente
7.8
18+
    Матео Відаль навчався, гуляв, як і всі інші студенти, але одна вечірка обернулася крахом усіх його надій. Під час вуличної бійки Матео, сам того не бажаючи, вбив іншого студента. Тоді йому здавалося, що життя скінчилося, але він стійко подолав усі тяготи ув'язнення і вийшов на свободу. Відаль почав вибудовувати свій світ заново. Здавалося б, час залишити минуле в минулому, ось тільки хтось бажає вибити у Матео ґрунт з-під ніг. Коли його дружина Олівія відправляється у відрядження, з її телефону починають приходити дивні повідомлення, а сам Матео стає жертвою нападу. Відаль повинен з'ясувати правду, інакше всі його спроби знайти довгоочікуване щастя виявляться марними...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Невинний» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +279 393

    Відгуки (14)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 2 вересня 2024 04:27
      Почитав коменти до серіалу і зрозумів, що знімають таке саме через те, що в більшості мало мізків. Серіал повний шлак! Дуже багато нелогічних моментів, весь серіал напічканий дрібними абсурдними моментами... Даремно витрачений час!
    2. Гість Слава
      Гість Слава Гість 8 серпня 2024 15:22
      Неймовірний серіал, чудова картинка, озвучка, актори... Навчаюся на юриста і було цікаво слідкувати за подіями, розмірковувати, що буде далі... Дуже цікавий сюжет. На 8 серій, як я і люблю, коротко і лаконічно. Рекомендую!
      Як нижче писало, що "накрутили".. Потрібно бути уважним та вміти розмірковувати, і тоді все незрозуміле стане зрозумілим. Серіал не "задній фон", а такий, що потрібно розмірковувати.
    3. ylukovska
      ylukovska Новачок 10 травня 2024 13:19
      Немовірно захоплюючий серіал! Я завжди включаю серіали на задньому фоні, але не цей, туту треба "бути присутнім" в серіалі, бо не зрозумієш щой до чого. Інколи треба було перемотати на кілька секунд назад! Мабуть, найкраще що я бачила!
    4. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 8 травня 2024 23:15
      Перші пару серій норм. Потім ледь додивились. Наліпили все, що тільки можна. Багато нелогічних моментів, навіть смішних.
      Єдина цікава сюжетна лінія - страшні обставини, в які потрапляють молоді дівчата!
    5. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 17 лютого 2024 00:42
      Таке закрутили…)) Складний і заплутаний від початку серіал, але в кожній серії думаєш, що ось вона - розвʼязка, але наступна стає ще більш заплутанішою.
      Друга серія взагалі відірвана від першої)) навіть вийшла з повноекранки, щоб перевірити, чи той серіал я дивлюся