Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


З любов'ю, Розі

З любов'ю, Розі

Love, Rosie
7.1
    Розі і Алекс були кращими друзями з п'яти років, тому вони навряд чи могли стати парою... або могли? Коли прийшов час любові, дорослого життя і прийняття відповідальних рішень ці двоє стали найлютішими ворогами самі собі.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «З любов'ю, Розі» 2014 українською мовою онлайн безкоштовно

    +211 229

    Відгуки (9)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 14 червня 2024 19:12
      Як на мене, це чудовий фільм. Іноді доля готує майбутнє, яке ніхто не може передбачити. Красиві актори й гарно зіграно ролі.
    2. malyarenko.allena
      malyarenko.allena Частий відвідувач 25 березня 2024 16:33
      Легкий, романтичний, як на один раз піде. Подобається актриса, тому вирішила переглянути і цей фільм, де вона в головній ролі. Загалом непогано, нічого негативно сказати не можу.
    3. Nicola
      Nicola Гість 17 серпня 2023 23:05
      По факту сюжет показує катастрофічну ситуацію з сучасною сім’єю, яка мала б бути святою і не рушимою. [s]Молода дівчина яка завагітніла в пілітковоу віці, щоб відомстити другу. Потім виростила сама доньку по ходу фільма одружувалась не одноразово і друг дитинства, який через підліткову травму одружувався тричі і не виключено, що з останньою довго проживе враховуючи прогресію.[/s] Але нажаль в житті таких сімей безліч, не в останню чергу на це впливають такі фільми.
    4. Odrobik
      Odrobik Постоялець 21 червня 2023 21:45
      Це неймовірний фільм ! Рекомендую його переглядати не один раз бо він просто перехоплює дух! Сюжет просто божевільний ! Він і смішний і драматичний і просто розриває серце в кінці ....
      Гра акторів на висоті ! Дуже дякую сайту за український переклад !
    5. Гість Mariana
      Гість Mariana Гість 25 квітня 2022 14:10
      Передилююсь цей фільм кожного року, він про любов, про дружбу, про доброту. Рекомендую.
      1. ducelman
        ducelman Новачок 24 листопада 2022 23:29
        Підтримую і згодна з кожним словом. Дійсно дуже легкий фільм, який несе позитив, хоч дійсно є пару моментів, де виступають сльози :)