Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Лондонські канікули

Лондонські канікули

A Royal Night Out
6.5
13+
    Вся країна святкує День перемоги над нацистською Німеччиною. Протягом довгих шести років принцеса Маргарет разом з сестрою Елізабет не покидали території Букінгемського палацу. У цей день вони вирішують попросити дозволу у батьків відправитися в місто. Мати, королева Єлизавета, далеко не в захваті від цієї ідеї, проте батько дає добро, і в супроводі двох офіцерів дівчата інкогніто відправляються святкувати разом зі своїм народом закінчення війни. Ось тільки повне незнання звичаїв гулянь звичайних громадян призводить до того, що героїні потрапляю в справжній вир пригод. Для кожної з них ця ніч стане чимось особливим.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Лондонські канікули» 2015 українською мовою онлайн безкоштовно

    +22 26

    Відгуки (1)
    1. linda66
      linda66 Постоялець 8 травня 2021 14:05
      Добрий фільм на перегляд в день 8 травня.. Черчіль оголосив 8 травня 1945- війна закінчилася.. Англія радіє, англійці тішаться і розважаються.. А контролер в автобусі пильнує безбілетників.. Хтось їй каже - ну що ви чіпляєтеся, війна скінчилася, треба радіти і прощати.. А контролер каже - для кого скінчилася а для кого ні.. В Східній Європі війна триває.. В Східній Європі війна трвала після 8 травня, думаю вона триває і досі.. І говорити про премогу нам ніяк не можна бо це ознака безумства..