Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Місяць 2112

Місяць 2112

Moon
7.8
18+
    Дія картини відбувається на спеціальному місячному комплексі. Крім багатофункціонального робота на станції знаходиться тільки одна людина — астронавт на ім'я Сем. Робота головного героя полягає в збереженні зібраного гелію і обслуговуванні обладнання для його видобутку. Під час чергового виходу на місячну поверхню трапляється аварія, після якої Сем втрачає контроль над собою. Прокинувшись всередині бази, герой починає сумніватися в тому, що знає все необхідне про неї, про себе, корпорацію, робота-помічника і свою місію...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Місяць 2112» 2009 українською мовою онлайн безкоштовно

    +40 58

    Відгуки (6)
    1. xepa3
      xepa3 Частий відвідувач 28 серпня 2024 23:47
      Фільм цікавий, з заворотом і цікавими моментами, але якщо хочеться космічного екшену - краще проходьте повз. Цей фільм біль про дослідження.
    2. Гість Роман
      Гість Роман Гість 2 травня 2021 12:00
      Нудно , саме у дусі Рея Бредбері. Не розумію попереднього коментатора , як можна було приплести сюди видатних фантастів Шеклі, Сімака, Азімова?
      1. Гість Олег
        Гість Олег Гість 25 січня 2024 11:57
        Все так: у дусі Бредбері. Але чи нудно? не погоджусь. Я би сказав, що Бредбері частіше писав про пригоди духа, а не про пригоди тіла. Цей фільм для подумати, спробувати уявити та відчути в собі щось ... чого уявити та відчути не можливо або, принаймні, дуже не просто. Це цікавий досвід для розуму. Цікавий фільм. Потужна та відверта гра актора. Я - рекомендую.
    3. Гість Роман
      Гість Роман Гість 2 травня 2021 11:54
      [s]Тобто у пересувну бурову ровер заїжджає всередину, а на стаціонарній станції бракнуло для нього місця , і людині доводиться натягувати скафандр, не логічно, щоб не сказати дебільно зі сторони режисера...[/s]
    4. Kyr
      Kyr Гість 26 квітня 2021 19:04
      Несподівано сподобалося. Схоже на стару тверду класичну фантастику, яку читав у дитинстві. Шеклі, Саймак, Азімов, Бредбері, усе таке. Не шедевр, але просто цікава і напружена історія.
    5. JohnDzy
      JohnDzy Гість 26 квітня 2021 18:19
      на один раз! якоїсь ізюминки в кінці не вистачає, але дивитьсь можна