Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Води слонам!

Води слонам!

Water for Elephants
6.9
13+
    Сюжет переносить глядача в смутні часи американської Великої депресії. Випускник престижного університету Корнелла Джейкоб втрачає батьків. Молода людина залишає навчальний заклад прямо напередодні іспитів. Безцільні мандри приводять його в поїзд, в якому подорожує цирк братів Бензіні. Джейкоб стає лікарем-ветеринаром при дружному колективі і навіть закохується в чарівну наїзницю Марлену. Але існує одна проблема. Марлена — дружина господаря цирку, деспотичного та жорстокого Августа...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Води слонам!» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +21 21

    Відгуки (2)
    1. Odrobik
      Odrobik Постоялець 9 червня 2023 12:59
      Дуже суттєвий, насичений та розумний фільм ! Всім хто перегляну буде надзвичайно здивований сюжетом та грою акторів ! Головні актори просто неперевершені ! Надзвичайно вразив фільм, дякуємо за українську озвучку !
    2. Viola
      Viola Гість 3 січня 2022 03:33
      Дуже хороший фільм! І добро, і зло, і дружба, і кохання. Все в ньому є. Хороший сюжет, хороші актори, Одним словом, фільм, який треба дивитися. Не пошкодуєте.