Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Зимова фантазія

Зимова фантазія

Winter's Tale
6.1
13+
    Бродяга і злодій Пітер давно вже забув, що таке чесне і благополучне життя. В черговий раз потрапивши в халепу і тікаючи від мафіозного боса, він раптово отримує порятунок, звідки не очікував. З самого розпалу конфлікту Пітера забирає чудовий білий кінь, який пізніше зупиняється на порозі прекрасного будинку. В першу чергу Пітер думає тільки про те, як би пограбувати це житло, але незабаром він розуміє, що його власне серце безнадійно викрадено. Пітер закохується в молоду господарку будинку...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Зимова фантазія» 2014 українською мовою онлайн безкоштовно

    +74 86

    Відгуки (5)
    1. Neti
      Neti Постоялець 26 липня 2024 00:51
      Один з улюблених фільмів про казку, кохання та віру. Багато разів переглядала і кожного разу дивлюсь наче вперше. Чудові актори, неймовірна картинка та прекрасна музика.
    2. Гість Оля
      Гість Оля Гість 20 лютого 2024 16:25
      Це фільм який я люблю переглянути - бо він визиває почуття, невловимо швидко ти ніби знову передиваєш першу закоханість, перше знайомство з коханою людиною, ти знадуєшь че оді все навколо заливало сонце, сміх та надії. Ти відчуваєш у тілі це бажання та силу відкриття нової але такої своєї людини.

      Сенс, який тут закладе також прекрасний - є люди що зраджують собі, а є ті хто завжди є собою і вірний собі і вибору. Про силу обирати і бути гідним і чесним.

      Магія життя, поєднання стихії, віра.

      Рекомендую.
    3. Bairon
      Bairon Постоялець 9 січня 2023 03:27
      Як я люблю цей фільм, Колін Фаррел то любов. Зимовий Нью Йорк чудовий, історія прекрасна, атмосферний фільм і чудові актори.
    4. Гість Віталій
      Гість Віталій Гість 30 липня 2021 22:21
      Надзвичайно прикрасний фільм який бере за душу про справжнє кохання
    5. Міра
      Міра Гість 5 липня 2021 23:54
      Казкове кохання, казка для романтиків. Акторський склад цікавий, фільм слабенький, але приемний для перегляду. Душевний