Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Жахливе літо

Жахливе літо

Cruel Summer
7.4
16+
    Жанетт виповнилося 15 років, і більше всього на світі вона хоче стати такою ж, як Кейт — найпопулярніша школярка з симпатичним бойфрендом і купою таких же успішних друзів. Перешкодити їх дружбі норовлять не тільки соціальні бар'єри, яких суворо дотримуються жителі невеликого техаського містечка Скайлін, але і сама доля: дуже скоро будівлі Скайліна покриються оголошеннями про зникнення Кейт. Жанетт ця новина не занадто засмучує, і, залишивши в минулому гіковські окуляри і свою сором'язливість, вона завойовує любов хлопця Кейт і прихильність її друзів. Але дуже скоро щасливе життя закінчується...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Жахливе літо» / «Жорстоке літо» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +342 474

    Відгуки (15)
    1. Kardunal
      Kardunal Новачок 6 липня 2024 17:33
      Дуже цікаво, а головне до останнього не знаєш чим закінчиться. Важкувато до перегляду із-за цих швидких часових змін, але потім втягуєшся! Рекомендую і кінец вам сподобається!😉
    2. Vikiya
      Vikiya Гість 13 лютого 2024 03:39
      Навіть не очікувала, що буде настільки крутий серіал! Раджу переглянути всім! Стільки важливих тем, є над чим замислитись! Рейтинг цілком виправданий! Неможливо відірватись від перегляду, цікаво спостерігати за розвитком подій, гра акторів це окремий респект ну і така нетипова колористика цього серіалу однозначно є фішкою цього "Жахливого літа".
      Для мене тепер цей серіал один із найкращих!
    3. Halka-K
      Halka-K Новачок 24 січня 2024 21:20
      Другий сезон сподобався більше ніж перший. Цікавий сюжет, гарна гра акторів. Фінал неочікуваний, хотілося б продовження.
    4. Slasten4ik
      Slasten4ik Частий відвідувач 27 жовтня 2023 23:57
      Серіал чудовий! Мені особисто подобається копатися в психологічних портретах людей та їх травмах дитинства, причина та наслідок. Звичайно щоб розставити всі крапки над і, треба дивитись до кінця. Кінець просто зашквал!
      З приводу коментаря щодо колористики серіалу, як по мене все логічно! Перший рік яскравий, другий похмурий, третій сірий-бо здається що виходу нема. Це для того щоб краще орієнтуватись в подіях Мені ця задумка сподобалась!
    5. mochurad
      mochurad Частий відвідувач 9 серпня 2023 23:16
      Серіал дуже цікавий, те як відбуваються події і їх розвязка захоплює. Гра акторів - дуже достойна, також подобається як відображають хронологію, кожен рік мав свій якийсь стиль, тобто різниця між 1993 і 95 дуже помітна, тому ти чітко розумієш що відбувається.
      Мел дратувала ще з початку, вона практично ключовий негативний персонаж.